Νέο Daihatsu Rocky με εργοστασιακά bodykit

Το νέο Daihatsu Rocky, ή αλλιώς το δίδυμο αδελφάκι του Toyota Raize, που είδαμε πριν από λίγες μέρες, κάνει τώρα την εμφάνισή του με εργοστασιακό bodykit και διάφορα αξεσουάρ, για όσους θέλουν πιο τονισμένα σπορτίφ ή εκτός δρόμου χαρακτηριστικά. Η αλήθεια βέβαια είναι, ότι ορισμένα αξεσουάρ είναι μάλλον αμφιβόλου αισθητικής και τελικά χωρίς αυτά το νέο Rocky δείχνει πιο κομψό. Βέβαια θα πείτε, γούστα είναι αυτά.

Δείτε ακόμη: Daihatsu Terios vs Suzuki Jimny: Ποιο είναι πιο «κατσίκι»; (+video)

Το κόκκινο Rocky που βλέπετε στις φωτογραφίες, «φοράει» το σπορ κοστούμι και ξεχωρίζει από τα αεροδυναμικά βοηθήματα στους προφυλακτήρες, την αεροτομή στην οροφή, τη μαύρη μάσκα με την κόκκινη ρίγα, τις σκουρόχρωμες ζάντες με την κόκκινη γραμμή στο εσωτερικό της και την οβάλ νίκελ απόληξη της εξάτμισης. Το μπλε Rocky διαθέτει και αυτό αρκετά πρόσθετα στο αμάξωμά του και συνδυάζει σπορτίφ και εκτός δρόμου στοιχεία, ενώ την πιο off road εμφάνιση διαθέτει το λευκό Rocky με τις ασημί ποδιές και την σχάρα οροφής.

Να υπενθυμίσουμε ότι το κόμπακτ αμάξωμα του νέου Daihatsu Rocky έχει μήκος 3.995 χλστ., πλάτος 1.695 χλστ., ύψος 1.620 χλστ. και μεταξόνιο 2.525 χλστ., ενώ η απόσταση από το έδαφος είναι 185 χλστ. Την κίνησή του αναλαμβάνει ένα turbo 3κύλινδρο μηχανικό σύνολο 996 κ.εκ. ισχύος 98 ίππων και 140 Nm ροπής μεταξύ 2.400-4.000 σ.α.λ. Ο κινητήρας συνδυάζεται με CVT κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ η μετάδοση γίνεται στους εμπρός ή σε όλους τους τροχούς.

Δείτε ακόμη: Daihatsu Charade Gtti: To downsizing πριν γίνει μόδα

Οι τιμές του νέου Daihatsu Rocky ξεκινούν στην Ιαπωνία από 1.705.000 γεν το 2WD και από 1.944.800 γεν το 4WD (14.100 ευρώ και 16.080 ευρώ αντίστοιχα).

Get it on Google Play Download on the App Store