Νέα Datsun Go και Gο+ με πολλές αλλαγές

Η Datsun παρουσίασε τα ανανεωμένα μοντέλα της Go και Gο+, τα οποία φέρουν αρκετές αλλαγές και βελτιώσεις, πέντε χρόνια από την πρώτη παρουσίασή τους (το 2013). Εξωτερικά το πιο μικρό Datsun Go απέκτησε πιο μοντέρνα εμφάνιση μέσω των νέων προφυλακτήρων με τον σπορτίφ σχεδιασμό και τα ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED, της μεγαλύτερης εξαγωνικής μάσκας, των σπόιλερ και αεροτομών, καθώς και των νέων ζαντών αλουμινίου των 14 ιντσών.

Δείτε ακόμη: Τα φθηνότερα αυτοκίνητα με φυσικό αέριο

Σημαντικές αλλαγές υπάρχουν στο εσωτερικό του Datsun Go, καθώς το ταμπλό, οι επενδύσεις των θυρών και η κεντρική κονσόλα είναι πλήρως ανασχεδιασμένα. Νέο σχεδιασμό και περισσότερες ενδείξεις έχει και ο πίνακας οργάνων, ενώ προστέθηκε και σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής 6,75 ιντσών και καινούργιες επενδύσεις στα καθίσματα.

Αντίστοιχες αλλαγές τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό έχουν γίνει και το μεγαλύτερο και επταθέσιο Datsun Go+. Την κίνηση αμφοτέρων των ανανεωμένων Datsun αναλαμβάνει το 3κύλινδρο μηχανικό σύνολο βενζίνης των 1.2 λτ. ισχύος 68 ίππων και 104 Nm ροπής, το οποίο συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 5 ταχυτήτων ή προαιρετικά για πρώτη φορά, με το αυτόματο CVT. Επιπλέον, η Datsun έχει κάνει και κάποιες βελτιώσεις στις αναρτήσεις των μοντέλων Go και Go+ για τη βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς.

Το λανσάρισμά τους ξεκίνησε στην Ινδονησία με τιμή εκκίνησης τα 102.990.000 Ρουπία (6.180 ευρώ) και αργότερα διατεθούν και στην Ινδία.

Δείτε ακόμη: Η Mercedes X-Class διέπρεψε σε τεστ αποφυγής εμποδίου (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store