Νέο VW Viloran με πληθωρικές ανέσεις

Το νέο μεγάλο πολυμορφικό VW Viloran παρουσιάστηκε στην έκθεση Guangzhou, το οποίο θα είναι διαθέσιμο για την αγορά της Κίνας, όπου τα MPV μοντέλα καλά κρατούν.

Οι πωλήσεις του Viloran έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2020, χωρίς η γερμανική μάρκα να έχει αποσαφηνίσει αν θα κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές εκτός Κίνας.

Δείτε ακόμα: Εντυπωσιάζει το νέο VW ID. Space Vizzion

Το VW Viloran διαθέτει ένα εντυπωσιακό παρουσιαστικό στο οποίο αποτυπώνεται η σχεδιαστική ταυτότητα της γερμανικής μάρκας, ενώ βασίζεται σε μια επιμηκυμένη έκδοση της γνωστής μας πλατφόρμας MQB. Το μήκος του Viloran αγγίζει τα 5,3 μέτρα, το πλάτος τα 2 μέτρα, ενώ το μεταξόνιο φτάνει το εξωπραγματικό νούμερο των 3,18 μέτρων, προσφέροντας έτσι άφθονους χώρους για τους επιβάτες. Διαθέσιμες είναι 7 θέσεις, με διάταξη 2+2+3, με τα καθίσματα της δεύτερης και τρίτης σειράς να εξοπλίζονται με ηλεκτρικά ελεγχόμενα υποπόδια. Παράλληλα, η πρόσβαση των πίσω επιβατών διευκολύνεται από τις ηλεκτρικά συρόμενες πλαϊνές πόρτες.

Επίσημες πληροφορίες δεν έδωσε η VW σε ότι αφορά το μηχανικό σύνολο του μοντέλου, όμως το πλέον πιθανό είναι κάτω από το καπό να υπάρχει ο 2λιτρος TSI κινητήρας, με ισχύ 220 ίππων και 350 Nm ροπής, με την μετάδοση της κίνησης να εξασφαλίζεται από ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Διαβάστε επίσης: VW Type 2 Bus του 1972 γίνεται ηλεκτρικό!

Ο εξοπλισμός του Viloran περιλαμβάνει όλα τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης συμπεριλαμβανομένου του ενεργού cruise control και του traffic jam assistant, ενώ σε ότι αφορά την άνεση ξεχωρίζει το πολυτελές ηχοσύστημα Royal Hall-level Dynaudio και η πανοραμική οροφή.

Get it on Google Play Download on the App Store