Νέο Hyundai Grand i10 Nios (+video)

Πριν από λίγες ώρες η Hyundai έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο σκίτσο του νέου Hyundai i10, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ενώ αναφέρεται από τη μάρκα ότι θα είναι σημαντικά βελτιωμένο σε όλους τους τομείς.

Δείτε ακόμη: 50 χρόνια εξέλιξης της Hyundai σε δύο λεπτά (+video)

Παράλληλα, στην Ινδία έκανε την εμφάνισή του το εντελώς νέο Hyundai Grand i10 Nios, το οποίο μοιάζει αρκετά με το σκίτσο του νέου ευρωπαϊκού i10. Πληροφοριακά το όνομα «Nios» σημαίνει «Περισσότερα», προσφέροντας περισσότερη αξία, περισσότερο εξοπλισμό, περισσότερο χώρο και περισσότερο ενθουσιασμό.

Συγκρίνοντας τα δύο μοντέλα βλέπουμε ότι τα φωτιστικά σώματα έχουν το ίδιο σχήμα, οι γραμμές του καπό είναι παρόμοιες, τα νεύρα στα πλαϊνά είναι ίδια, ενώ και στο πίσω άκρο σχηματίζεται το γράμμα «X» στις πίσω κολόνες, όπου φιλοξενείται και το λογότυπο i10. Επίσης, στους καθρέπτες υπάρχουν τα φλας και στην οροφή οι ράγες. Εκεί που διαφέρει το νέο i10 για την Ευρώπη με το ινδικό Grand i10 Nios είναι το σχέδιο του εμπρός προφυλακτήρα.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το νέο Hyundai i10

Για το εσωτερικό του νέου i10 δεν έχουμε ακόμα καμία εικόνα, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι παρόμοιο με αυτό του Grand i10 Nios με την σύγχρονη εικόνα και την έμφαση στην λειτουργικότητα και πρακτικότητα.

Όσον αφορά τους κινητήρες, το Grand i10 Nios θα είναι διαθέσιμο με τον βενζίνης των 1.2 λτ. και τον πετρελαίου των 1.2 λτ., χωρίς να έχουν ανακοινωθεί περισσότερες πληροφορίες. Για το ευρωπαϊκό i10 δεν έχει γίνει καμία αναφορά σχετικά με τα μηχανικά του σύνολα.

Δείτε ακόμη: Θα αγοράζατε νέο Hyundai Accent με 10.000 ευρώ;

Get it on Google Play Download on the App Store