Νέο Hyundai Tucson με πολλές βελτιώσεις

Με πολλές αλλαγές και βελτιώσεις σε σχεδίαση και μηχανικά μέρη παρουσιάζεται το νέο Hyundai Tucson, το οποίο αποτελεί το best seller μοντέλο της μάρκας στην Ευρώπη από το λανσάρισμά του το 2015. Μετά την πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης θα ακολουθήσει λίγες εβδομάδες αργότερα το ντεμπούτο του στην Ευρώπη, όπου οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε ακόμη: Πρωτοπόρος η Hyundai με το ηλεκτρικό Kona

Εξωτερικά το νέο Tucson απέκτησε ακόμα πιο ελκυστική και μοντέρνα εμφάνιση μέσω του ανασχεδιασμένου εμπρός και πίσω τμήματος του αμαξώματος. Στο εμπρός άκρο διακρίνονται τα νέα φωτιστικά σώματα, η πιο μοντέρνα μάσκα και ο πιο δυναμικός προφυλακτήρας, ενώ πίσω υπάρχουν ανασχεδιασμένα φώτα και προφυλακτήρας.

Μεγάλες αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, όπου συναντάται νέο ταμπλό. Το πάνω μέρος του είναι εντελώς νέο και στο κέντρο του κυριαρχεί η καινούργια οθόνη 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων. Το κάτω μέρος του ταμπλό και το τιμόνι δεν έχουν αλλάξει, ενώ διαφοροποιημένη είναι η κονσόλα ανάμεσα από τα εμπρός καθίσματα. Επίσης, προστέθηκε θύρα USB στο πίσω τμήμα της καμπίνας.

Το νέο Hyundai Tucson τροφοδοτείται με δύο κινητήρες βενζίνης και τρεις πετρελαίου. Στην κορυφή της γκάμας τοποθετείται ο 2.0 λτ. diesel ισχύος 186 ίππων συνδυασμένος με τετρακίνηση και μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο ή προαιρετικά με νέο αυτόματο 8 ταχυτήτων. Βασικός κινητήρας είναι ο 1.6 λτ. diesel των 115 ίππων και στη μέση τοποθετείται το μοτέρ των 133 ίππων (και με 4WD). Στους βενζινοκινητήρες υπάρχουν οι επιλογές του 1.6 λτ. GDI με 132 ίππους, ή του turbo 1.6 T-GDI με 177 ίππους.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές των Hyundai i30 Fastback και Tourer στην Ελλάδα (+video)

Την ενεργητική ασφάλεια ενισχύουν τα διάφορα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως είναι το Σύστημα Προειδοποίησης Μετωπικής Σύγκρουσης, η Προειδοποίηση προσοχής οδηγού, το Προσαρμοζόμενο cruise control, οι προβολείς bi-LED κ.λπ.

Get it on Google Play Download on the App Store