Εντυπωσιακό σπορ σεντάν Infiniti Qs Inspiration

Το νέο και με εντυπωσιακό σχεδιασμό πρωτότυπο σπορ σεντάν μοντέλο Infiniti Qs Inspiration σχεδιάστηκε για την εποχή της ηλεκτροκίνησης. Αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά πριν από λίγες ώρες, στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης και προσφέρει μια νέα «οπτική» για τα σπορ σεντάν, με υψηλότερη θέση οδήγησης και ένα πανίσχυρο ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο, με μετάδοση της ισχύος και στους τέσσερις τροχούς.

Δείτε ακόμη: Έτσι λειτουργεί ο κινητήρας μεταβλητής συμπίεσης της Infiniti (+video)

Αντιπροσωπεύοντας την επιθυμία της Infiniti να αμφισβητήσει το «κατεστημένο», το Qs Inspiration αποτελεί τον προάγγελο ενός μοντέλου παραγωγής, αφήνοντας σαφείς «υπαινιγμούς» για τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της Infiniti στο μέλλον, τόσο με αμιγώς ηλεκτροκίνητα σύνολα, όσο και με την τεχνολογία e-POWER. Η ευέλικτη αρχιτεκτονική του πρωτοτύπου, έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί ηλεκτροκινητήρες υψηλής απόδοσης. Επίσης έχει επιτρέψει στους σχεδιαστές της Infiniti να ανατρέψουν την παραδοσιακή σχεδίαση στα σεντάν, με νέες εξωτερικές διαστάσεις και ένα ευρύχωρο σαλόνι.

Με τη δημιουργία του από την ομάδα σχεδιαστών του Karim Habib, εκτελεστικού διευθυντή σχεδιασμού για την Infiniti, το πρωτότυπο Qs Inspiration επιβεβαιώνει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Infiniti για τα επερχόμενα ηλεκτροκίνητα οχήματα. Το συγκεκριμένο πρωτότυπο, βασίζεται στο Ιαπωνικό DNA της Infiniti από όπου και αντλεί έμπνευση και αποκαλύπτεται σε ένα εκθεσιακό χώρο ρηξικέλευθου σχεδιασμού, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον διάσημο Ιάπωνα αρχιτέκτονα Kengo Kuma.

Δείτε ακόμη: Infiniti Project Black S: Με τεχνολογία από Φόρμουλα 1 (+video)

Η αποκάλυψη του Qs Inspiration, συνέπεσε με την ανακοίνωση της κατασκευής του πρώτου από τα ηλεκτροκίνητα οχήματα νέας γενιάς  της Infiniti, που θα κατασκευαστεί στην Κίνα για την Κινεζική αγορά.

Get it on Google Play Download on the App Store