Έτσι θα μοιάζει το μελλοντικό Jeep Wrangler

Η FCA οραματίζεται το μέλλον του διάσημου σκληροτράχηλου Jeep Wrangler και ζήτησε από μαθητές να το σχεδιάσουν. Έτσι οργάνωσε ένα διαγωνισμό σχεδίου με θέμα το Jeep Wrangler του 2030. Τα τρία καλύτερα σχέδια που επιλέχθηκαν παρουσιάστηκαν και μπορείτε να δείτε πως θα είναι περίπου το μελλοντικό off-road.

Διαβάστε επίσης: Το Hummer H1 ξαναζεί και εντυπωσιάζει

Επιτρεπόταν να πάρουν μέρος μόνο μαθητές οι οποίοι πληρούσαν κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές και να είναι μόνιμοι κάτοικοι των ΗΠΑ, ενώ ο κάθε διαγωνιζόμενος θα μπορούσε να προτείνει μόνο μια πρόταση ή από το εξωτερικό ή το εσωτερικό του μελλοντικού Wrangler.

Τα τρία νικηφόρα σχέδια που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή η οποία αποτελείται από τα μέλη του Γραφείου Σχεδιασμού Προϊόντων FCA των Η.Π.Α, ανακοινώθηκαν από την αυτοκινητοβιομηχανία στις αρχές του μήνα. Οι νικητές που προέρχονται από δύο πόλεις της Αμερικής, το Μαϊάμι και την Νέα Υόρκη θα λάβουν διάφορα βραβεία όπως μια ημέρα στο κέντρο σχεδιασμού FCA U.S. Product Design και ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα δύο εβδομάδων στο Lawrence Technological University, το οποίο είναι εταίρος της FCA για τον διαγωνισμό.

Όπως δήλωσε ο Mark Trostle, επικεφαλής του σχεδιασμού της FCA, «θέλαμε να συνδεθούμε με νέους καλλιτέχνες, νωρίς στο πρόγραμμα σπουδών τους και να τους καθοδηγήσουμε προς τη σωστή κατεύθυνση για να ξεκινήσουν μια καριέρα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η δημιουργική προοπτική σε όλες τις υποβολές του τρέχοντος έτους ήταν εφευρετική και εξαιρετική, καθώς θα μπορούσατε πραγματικά να δείτε την έμπνευση, τον αντικειμενικό σκοπό και το συναίσθημα πίσω από κάθε πρωτότυπο».

Δείτε ακόμα: H EuropeGAS άνοιξε νέο κατάστημα στο Ελληνικό

Το σχέδιο που προκρίθηκε στη πρώτη θέση ονομάζεται DJ Jeep Wrangler, σχεδιασμένο από το μαθητή με το όνομα Eduard Cret. Πιο πάνω μπορείτε να δείτε τις τρεις προτάσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store