Τα εφτά φανταστικά Jeep

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Jeep παρουσίασε τα νέα της πρωτότυπα, με αφορμή την ετήσια εκδήλωση Easter Jeep Safari η οποία γίνεται στην έρημο Moab της Γιούτα. Τα πρωτότυπα που παρουσίασε ουσιαστικά αποτελούν παραλλαγές του νέου Wrangler καθώς και του Renegade.

Δείτε ακόμη: Φτιάξε το νέο Dacia Duster όπως σου γουστάρει!

Τα πρωτότυπα αυτά ονομάζονται 4Speed, Sandstorm, B-Ute, Wagoneer, Nacho, J-Wagon και Jeepster. Όλα έχουν τη δική τους προσωπικότητα και τα δικά τους μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οποία τα κάνουν ξεχωριστά. Το 4Speed, ρίχνει το βάρος του στο… βάρος και είναι ελαφρύ χάρη στην ευρεία χρήση ανθρακονημάτων. Το Nacho είναι το μοντέλο που έχει πλήθος από αξεσουάρ της Mopar. Το Sandstorm είναι ένα σκληροτράχηλο εκτός δρόμου αυτοκίνητο, το B-Ute βασίζεται στο Renegade και έχει βελτιωμένες εκτός δρόμου ικανότητες, ενώ το Wagoneer αποτελεί ένα ρετρό μοντέλο με έντονα στοιχεία από το παρελθόν.

Διαβάστε επίσης: Έτσι δουλεύει ο κομπρέσορας (+video)

Για το τέλος αφήσαμε τα J-Wagon και Jeepster, τα οποία βασίζονται και αυτά στο νέο Wrangler με το πρώτο να έχει σχεδιαστικές αλλαγές, ειδικό χρώμα και βελτιώσεις για καλύτερη εκτός δρόμου απόδοση, τη στιγμή που το δεύτερο το ερυθρόλευκο που βλέπουμε στις πιο πάνω εικόνες, είναι υπερυψωμένο, έχει μεγάλα ελαστικά, hard top και κάποιες ρετρό πινελιές.

Get it on Google Play Download on the App Store