Η Land Rover προετοιμάζει το έδαφος για το νέο Evoque

Το Land Rover Range Rover Evoque θα αποκτήσει απόγονο και η βρετανική μάρκα προετοιμάζει το έδαφος για τον ερχομό του. Προκειμένου λοιπόν να ενημερώσει το κοινό όσο το δυνατόν περισσότερο μπορεί, σκαρφίστηκε έναν πρωτότυπο και ιδιαίτερο τρόπο.

Δείτε ακόμη: Με τι αυτοκίνητο «δέρνει» ο Μιχάλης Ζαμπίδης;

Δημιούργησε μερικά εκθέματα από σύρμα, τα οποία διαγράφουν τη σιλουέτα του νέου της μοντέλου και βρίσκονται σε διάφορα μέρη στο κέντρο του Λονδίνου. Πρόκειται για εκθέματα τα οποία επιμελήθηκε η σχεδιαστική ομάδα της ίδιας της Land Rover, τα οποία είναι κανονικών διαστάσεων και προκειμένου να μαγνητίζουν τα βλέμματα, τα έχουν βάψει σε φανταχτερά χρώματα.

Φυσικά αυτά δεν έχουν πολύ… ζωή εμπρός τους καθώς σε μία εβδομάδα από τώρα το αυτοκίνητο θα μας συστηθεί και επισήμως, σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Λονδίνο φυσικά.

Διαβάστε επίσης: Η τιμή της Ford Mustang Bullitt στην Ελλάδα

Για το νέο Land Rover Range Rover Evoque δεν έχουμε ακόμη επίσημη ενημέρωση, παρόλα αυτά γνωρίζουμε πως θα έχει κινητήρες βενζίνης και diesel με έως και 300 ίππους, ενώ θα το δούμε και σε υβριδική έκδοση με δυνατότητα φόρτισης από την πρίζα.

Get it on Google Play Download on the App Store