Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Mazda3

Το νέο Mazda3 ετοιμάζεται για να κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, η οποία θα διαρκέσει μεταξύ 30 Νοεμβρίου έως 9 Δεκεμβρίου 2018. Τα αποκαλυπτήρια του νέου μικρομεσαίου ιαπωνικού αυτοκινήτου θα γίνουν στις 28 Νοεμβρίου και όπως διακρίνεται από τη μοναδική φωτογραφία που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Mazda, αναμένεται να δούμε το νέο Mazda3 σε 5θυρο και σε σεντάν.

Δείτε ακόμη: Η Mazda κάνει… βίδες τα πρώτα MX-5 και τους ξαναδίνει ζωή (+video)

Το νέο Mazda3 υιοθετεί μια πιο σύγχρονη εκδοχή της φιλοσοφίας σχεδιασμού KODO της Mazda, η οποία ενσωματώνει τα γνωρίσματα της Ιαπωνικής αισθητικής. Εν τω μεταξύ τα χαρακτηριστικά απόδοσης έχουν αυξηθεί σε ένα νέο επίπεδο, μέσω της αρχιτεκτονικής επόμενης γενιάς SKYACTIV Vehicle Architecture και των τελευταίων κινητήρων SKYACTIV.

Σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα, η άφιξη του ολοκαίνουργιου Mazda3 σηματοδοτεί την αρχή μιας ολόκληρης νέας γενιάς αυτοκινήτων Mazda που θα προσφέρει νέα δεδομένα στους πελάτες σε όλο τον κόσμο. Μένει λοιπόν να δούμε και να μάθουμε περισσότερα όταν θα γίνουν τα αποκαλυπτήριά του σε λίγες εβδομάδες.

Δείτε ακόμη: Ανανεωμένο Mazda MX-5 με ισχυρότερα μοτέρ

Get it on Google Play Download on the App Store