Το πολυτελέστερο αυτοκίνητο στον κόσμο! (+video)

Το Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury είναι προς το παρόν ένα πρωτότυπο SUV που δημιουργήθηκε για να μας δείξει πως θα μπορούσε να είναι το πολυτελέστερο SUV στον πλανήτη. Το πρωτότυπο της γερμανικής μάρκας παρουσιάστηκε επισήμως διαδικτυακά, λίγες ώρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνο.

Δείτε ακόμη: Νέα Mercedes A-Class Sedan

Σύμφωνα με τους δημιουργούς της, η Mercedes-Maybach Ultimate Luxury έχει στοιχεία από SUV και πολυτελές σεντάν αμάξωμα, με το πρώτο να κυριαρχεί πάντως, τουλάχιστον από όσα βλέπουμε στις πιο πάνω εικόνες. Τις εντυπώσεις εκτός από το θηριώδες αμάξωμα μήκους 5.260 χλστ. κλέβουν οι ζάντες 24 ιντσών, οι οποίες σύμφωνα με τη μάρκα είναι εμπνευσμένες από τουρμπίνα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει και το εσωτερικό της, το οποίο απαρτίζεται από κορυφαίας ποιότητας υλικά, λευκό δέρμα και ξύλο τριανταφυλλιάς. Στην καμπίνα υπάρχουν τέσσερις ξεχωριστές θέσεις, ενώ βλέπουμε ακόμη και τσαγιέρα!

Διαβάστε επίσης: Οι τιμές της Mercedes A-Class στη χώρα μας

Για το τέλος αφήσαμε τις τεχνικές προδιαγραφές του, καθώς και εκεί το Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury είναι εντυπωσιακό. Και αυτό γιατί παίρνει πνοή από τέσσερις ηλεκτροκινητήρες (έναν σε κάθε τροχό) οι οποίοι συνδυαστικά αποδίδουν 750 ίππους και χαρίζουν αξιοπρεπή αυτονομία 500 χιλιομέτρων και τελική ταχύτητα 250 χλμ./ώρα!

Get it on Google Play Download on the App Store