Μοναδικό MINI για το γάμο του Πρίγκιπα Harry

Η MINI θα τιμήσει το γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle με ένα μοναδικό MINI Hatch ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση, το οποίο θα δοθεί στη συνέχεια σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του ζευγαριού. Μετά την ημέρα του γάμου στις 19 Μαΐου, το μοναδικό MINI θα δοθεί στο ‘The Children’s HIV Association (CHIVA)’ για δημόσια δημοπρασία. 

Δείτε ακόμη: Τα φθηνότερα αυτοκίνητα με φυσικό αέριο

Το ειδικό αυτό MINI είναι βαμμένο σε Crystal White, διαθέτει διακοσμητικές ρίγες σε ασημί απόχρωση, το πλαίσιο της μάσκας, των φωτιστικών σωμάτων και των χειρολαβών είναι βαμμένα σε σκούρο χρώμα, όπως και οι ζάντες αλουμινίου, ενώ ιδιαίτερη λεπτομέρεια αποτελεί το σχέδιο Union Jack στα πίσω φώτα.

Στην οροφή υπάρχει ένα χειροποίητο γραφικό και στοιχεία τρισδιάστατης εκτύπωσης. Συνδυάζει στοιχεία από τις εθνικές σημαίες του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle – του Ηνωμένου Βασιλείου (Union Jack) και των ΗΠΑ (Stars & Stripes). Τα πλαϊνά ‘φινιστρίνια’ γύρω από τα φλας είναι προϊόντα τρισδιάστατης εκτύπωσης και στολίζουν τα αρχικά M και H με μία καρδιά και δαχτυλίδια. Όταν το αυτοκίνητο ανοίγει, καλωσορίζει το ζευγάρι με ένα αποκλειστικό «Just Married» που προβάλλεται στο έδαφος.

Στο εσωτερικό, μοναδικά στοιχεία αποτελούν το δερμάτινο σαλόνι σε Satellite Grey, τα σκουρόχρωμα διακοσμητικά σε blue-black και τα μικρά ονόματα του γαμπρού και της νύφης, όπως και η ημερομηνία του γάμου και ευχές προς τους νεόνυμφους που έχουν προστεθεί στη μεγάλη διακοσμητική λωρίδα μπροστά από το κάθισμα του συνοδηγού. Ένα ακόμα ξεχωριστό στοιχείο της καμπίνας είναι εμπνευσμένο από το γραφικό οροφής, το οποίο ενσωματώνεται στις διακοσμητικές λωρίδες των θυρών, πίσω από το τιμόνι και στα προσκέφαλα. Σε αυτά  μάλιστα βλέπουμε μία αφηρημένη εκδοχή της σημαίας Union Jack στη μία πλευρά και την αποτύπωση της Αμερικανικής σημαίας (Stars & Stripes) με διάτρητες επιφάνειες και ραφές στην άλλη πλευρά.

Δείτε ακόμη: Μικρά 1.000άρια turbo βενζίνης στις χαμηλότερες τιμές

Το μοναδικό αυτό πριγκιπικό MINI βασίζεται στην έκδοση Cooper S με τον 2λιτρο κινητήρα των 192 ίππων και 280 Nm ροπής, το οποίο επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 6,8 δευτερόλεπτα.

Get it on Google Play Download on the App Store