Νέο MINI John Cooper Works Hardtop International Orange Edition

Το μακρόσυρτο όνομα της νέας έκδοσης του κορυφαίου MINI, φανερώνει κατευθείαν την επουσιώδη διαφορά σε σχέση με τα απλά JCW. Το φανταχτερό πορτοκαλί χρώμα. 

Δείτε ακόμα: Σημαντικές αναβαθμίσεις στα βενζινοκίνητα MINI

Βέβαια η βρετανική εταιρία δεν έμεινε μόνο στην χρωματική επιλογή, καθώς η Ιnternational Orange Edition είναι φορτωμένη με όλο τον κατάλογο του έξτρα εξοπλισμού. Η εξάτμιση JCW Pro Exhaust με τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα κλαπέτα, η πανοραμική ηλιοροφή και τα αυτοκόλλητα με την καρό σημαία (που μοιάζουν πολύ με τα αντίστοιχα που φοράει η 911 GT3 RS) είναι στάνταρ, όπως και οι μαύρες πινελιές σε καλύμματα καθρεπτών, χερούλια θυρών, «δαχτυλίδια» εμπρός φωτιστικών σωμάτων και αεροτομή για την δημιουργία της απαραίτητης αντίθεσης με το πορτοκαλί χρώμα.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή MINI Cooper D Countryman ALL4

Μηχανικά δεν παρουσιάζεται η παραμικρή μετατροπή, που σημαίνει ότι κάτω από το καπό του MINI John Cooper Works Hardtop International Orange Edition βρίσκεται ο 2.0λιτρος υπερτροφοδοτούμενος με twin scroll τουρμπίνα των 231 ίππων και 320 Nm ροπής. Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 6 σχέσεων και το ελαφρύ αμάξωμα των 1.230 κιλών βοηθάει αμέριστα το έργο του κινητήρα, ο οποίος χαρίζει εξαιρετικές επιδόσεις στο βρετανικό μικρό: η επιτάχυνση για τα πρώτα 100 χλμ./ώρα απαιτεί μόλις 6,1 δλ. και δεν σταματάει πριν τα 246 χλμ./ώρα.

Τέλος, η ΜΙΝΙ δεν διευκρίνισε πόσο περιορισμένη θα είναι η παραγωγής της ειδικής έκδοσης.

Get it on Google Play Download on the App Store