Το Nissan Kicks Surf είναι αυτό που θέλουν οι surfer!

Το νέο concept μοντέλο της Nissan, το Kicks Surf, έχει σχεδιαστεί από την ομάδα της Nissan που εδρεύει στη Λατινική Αμερική και για το λόγο αυτό παρουσιάστηκε και στο Sao Paolo!

Το όμορφο και ιδιαίτερο αυτό concept μοντέλο, απευθύνεται σε ανθρώπους με ένα έντονο τρόπο ζωής που τους αρέσει (προφανώς) το surf και γενικότερα η θάλασσα. Το Nissan Kicks στο οποίο και βασίζεται το πρωτότυπο που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι ένα προσιτό Compact SUV το οποίο διατίθεται στις αγορές της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, όντας ο αντικαταστάτης του Juke!

Δείτε ακόμη: Οι τιμές του Nissan Micra 1.0 λτ. 100 PS και 117 PS

Για την κατασκευή του συγκεκριμένου project είχαν έντονη εμπλοκή τα αδέρφια Alejo και Santiago Muniz οι οποίοι είναι πρωταθλητές στο surf. Το Kicks Surf εξοπλίζεται με μπάρες οροφής, ώστε ο χρήστης να μπορεί να τοποθετήσει με ευκολία τη σανίδα του, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως υπάρχει κινητή ντουζιέρα για να ξεπλένεται ο χρήστης από το αλάτι, καθώς και χώρο για να μπορείτε να αλλάζετε με άνεση, αλλά και για να τοποθετείτε τις στολές και τα αξεσουάρ που χρειάζεστε για surfing.

Διαβάστε επίσης: Νέα έκδοση Nissan Qashqai N-Motion

Όμως το συγκεκριμένο concept λύνει ακόμα ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι λάτρεις των water sports. Το πως να κλειδώνεις και να ξεκλειδώνεις το αυτοκίνητο χωρίς να βρέξεις το κλειδί. Για το λόγο αυτό το Nissan Kicks Surf concept υπάρχει ένα αδιάβροχο βραχιολάκι, το οποίο μπορεί να κλειδώσει και να ξεκλειδώσει τις πόρτες, έτσι ώστε οι ιδιοκτήτες να μην χρειάζεται να έχουν μαζί τους το κλειδί.

Αν το Nissan Kicks Surf concept, έρθει στην αγορά, μάλλον θα το δούμε μόνο στην Λατινική Αμερική, χωρίς βέβαια να αποκλείεται κάποια μέρη του εξοπλισμού του να τα δούμε και σε άλλα SUV της μάρκας!

Get it on Google Play Download on the App Store