Παρουσιάστηκε το νέο Peugeot Rifter 4×4 Concept (+video)

Έπειτα από την παρουσίαση του Peugeot Rifter, η γαλλική εταιρία προσέθεσε και το Peugeot Rifter 4×4 Concept στα μοντέλα που θα δούμε στο περίπτερό της στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το Peugeot Rifter 4×4 Concept βρίσκεται 80 χιλιοστά ψηλότερα από το έδαφος σε σχέση με το Rifter, κάτι που επιτρέπει στον οδηγό να κινηθεί σε περισσότερα είδη εδαφών, ενώ έχει και μία σειρά από αισθητικές αλλαγές οι οποίες το διαφοροποιούν αρκετά από την έκδοση παραγωγής.

Δείτε επίσης: Αποκάλυψη του νέου Peugeot 508

Η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς του αυτοκινήτου, με τον οδηγό να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στην κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, την αυτόματη τετρακίνηση και την μόνιμη τετρακίνηση με κλείδωμα του κεντρικού διαφορικού.

Εντυπωσιακός είναι και ο εξοπλισμός του Peugeot Rifter 4×4 Concept, καθώς με δύο απλές κινήσεις μπορεί να στηθεί μία σκηνή στην οροφή του και να φιλοξενήσει δύο άτομα, ενώ εμπρός από αυτήν υπάρχει μπάρα LED.

Διαβάστε επίσης: Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Hyundai Santa Fe (+video)

Το Peugeot Rifter 4×4 Concept θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, χωρίς προς το παρόν να υπάρχουν βλέψεις για παραγωγή του.

Get it on Google Play Download on the App Store