Ανανέωση για το Renault Kwid των 3.660 ευρώ!

Η Renault παρουσίασε το ανανεωμένο μικρό SUV μοντέλο της Kwid, τέσσερα χρόνια μετά το λανσάρισμά του, το οποίο εκσυγχρόνισε σχεδιαστικά και τεχνολογικά. Παράλληλα, διατήρησε τις τιμές του σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αφού στην Ινδία κυμαίνονται από 283.290 έως 484.490 ρουπία, δηλαδή από 3.660 έως 6.260 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Renault Captur 1.3 TCe 130

Εξωτερικά, το εμπρός άκρο του ανανεωμένου Renault Kwid είναι πλήρως ανασχεδιασμένο και πιο δυναμικό, ενώ ξεχωρίζει από τα ψηλά τοποθετημένα οριζόντια φώτα ημέρας LED, τους πιο χαμηλά τοποθετημένους προβολείς, τη μεγάλη μάσκα με τις οριζόντιες γρίλιες και τον ευμεγέθη κεντρικό αεραγωγό. Τον περιπετειώδη χαρακτήρα του τονίζουν τα μαύρα προστατευτικά πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος, οι ασημί ποδιές και η αυξημένη απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος (184 χλστ.). Στο πίσω άκρο, οι αλλαγές εστιάζονται στα νέα φωτιστικά σώματα με τα LED.

Πλήρως αναβαθμισμένο είναι το εσωτερικό, όπου το νέο ταμπλό εμφανίζεται σαφώς πιο σύγχρονο από πριν. Την πιο μοντέρνα εικόνα του ενισχύουν με την σειρά τους τα νέα διακοσμητικά και επενδύσεις, το νέο τιμόνι, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων και η έγχρωμη οθόνη αφής των 8 ιντσών.

Δείτε ακόμη: Νέο Renault Captur και για πρώτη φορά plug-in υβριδικό (+video)

Για την κίνηση του αμαξώματος των 3.731 χλστ. μήκους, 1.579 χλστ. πλάτους, 1.474 χλστ. ύψους και με 2.422 χλστ. μεταξόνιο, υπάρχουν δύο μηχανικά σύνολα βενζίνης. Πρόκειται για το 0.8 SCe των 54 ίππων και 72 Nm ροπής και το 1.0 SCe των 68 ίππων και 91 Nm ροπής, με αυτόματο ή αυτοματοποιημένο κιβώτιο ταχυτήτων.

Η βασική έκδοση εξοπλίζεται με ABS, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και αερόσακο οδηγού. Τα πιο πλούσια μοντέλα περιλαμβάνουν ακόμα υποβοήθηση τιμονιού, ηχοσύστημα, air condition, ηλεκτρικά παράθυρα, αερόσακο συνοδηγού, κάμερα οπισθοπορείας κ.λπ.

Δείτε ακόμη: Νέο μικρό 7θέσιο Crossover Renault Triber

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο με το ανανεωμένο Renault Kwid:

Get it on Google Play Download on the App Store