Προσθήκες και «κοψίματα» για το SEAT Mii

Η SEAT κάνει αλλαγές στη γκάμα του μίνι μοντέλου της Mii, το οποίο απλοποιεί σε αριθμό εκδόσεων, ενώ παράλληλα το προσφέρει αποκλειστικά με το 5θυρο αμάξωμα, πράγμα που σημαίνει ότι το 3θυρο Mii σταματά να διατίθεται.

Επιπλέον η βασική έκδοση Reference δεν θα υφίσταται πλέον και θα ξεκινά από την Style, η οποία περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας, όπως είναι ESP, 4 αερόσακους, air condition, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά παράθυρα, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ’ύψος, σύστημα πολυμέσων «You&Mii» με Bluetooth, USB, SD Card, σύνδεση με smartphone κ.λπ.

Δείτε ακόμη: SEAT Arona και Ibiza με ψηφιακό πίνακα οργάνων (+video)

Η επόμενη έκδοση Chic εξοπλίζεται ακόμα με ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, με νέα διακοσμητικά, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, με ηχοσύστημα BeatsAudio, γκρι εξωτερικούς καθρέπτες και διακοσμητικά νίκελ στο εσωτερικό των μαρσπιέ.

Στην κορυφή της γκάμας του Mii τοποθετείται η πιο σπορτίφ έκδοση FR Line με 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου, σκουρόχρωμα πίσω παράθυρα, σπορ ανάρτηση, ηχοσύστημα BeatsAudio με ενισχυτή 300W και subwoofer και μαύρο εσωτερικό. Το προαιρετικό πακέτο εξοπλισμού Winter Pack περιλαμβάνει ακόμα θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και θερμαινόμενους καθρέπτες, ενώ το Sensoric Pack διαθέτει cruise control, αισθητήρες παρκαρίσματος, αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων και φώτα ημέρας LED.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή SEAT Arona 1.6 TDI 95 HP (+video)

Για την κίνηση του Mii υπάρχουν τα γνώριμα 3κύλινδρα ατμοσφαιρικά μηχανικά σύνολα του 1.0 λτ. με απόδοση 60 και 75 ίππους (το ισχυρότερο συνδυάζεται και με αυτόματο 5άρι κιβώτιο), καθώς και το φυσικού αερίου 1.0 λτ. 68 PS CNG.

Get it on Google Play Download on the App Store