Ετοιμάζεται το καινούργιο Skoda Rapid

Η Skoda έχει βάλει φουλ τις μηχανές και δουλεύει πυρετωδώς για τα νέα της μοντέλα. Τόσα για αυτά που προορίζονται για την ευρωπαϊκή αγορά, όσο και για τις υπόλοιπες.

Μετά την ανανέωση των Superb και Citigo, αλλά και την έλευση των νέων Octavia και Kamiq, ήρθε η ώρα του Rapid.

Δείτε ακόμα: 5αστερη στις δοκιμές EuroNCAP η νέα Skoda Octavia!

Μην μπερδεύεστε! Μπορεί το Rapid να σταμάτησε να διατίθεται στην Ευρώπη λόγω του Scala, εν τούτοις στις τεράστιες αγορές της Ρωσίας και της Κίνας εξακολουθεί να προσφέρεται και μάλιστα η Skoda ήδη ετοιμάζει το νέο μοντέλο με χαμηλότερη τιμή. Όπως φαίνεται και τα σκίτσα που δημοσίευσε η Skoda, το νέο Rapid μοιάζει με το νέο Scala. Καπό και μάσκα είναι ίδια, ενώ τα φωτιστικά σώματα, όπως και ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας είναι ελαφρώς διαφοροποιημένα, ενώ υπάρχει και μια liftback γραμμή, όπως και στην Octavia. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το Rapid θα προσφέρεται κι ως hatchback, με το μοντέλο να βασίζεται πάνω στην MQB πλατφόρμα του VW Group.

Διαβάστε επίσης: Έκλεψαν 18 Skoda και κανείς δεν πήρε είδηση!

Προς το παρόν δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας εικόνες από το εσωτερικό του Rapid, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε τη γνώριμη σχεδιαστική ταυτότητα των μοντέλων της τσέχικης μάρκας. Σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα τώρα, το νέο Skoda Rapid αναμένεται να προσφέρεται με μικρής χωρητικότητας μηχανικά σύνολα, σε βενζίνη και diesel σε συνδυασμό τόσο με μηχανικό όσο και με αυτόματο κιβώτιο. Περισσότερα τις προσεχείς εβδομάδες.

Get it on Google Play Download on the App Store