Νέο μικρό SUV Skoda Kamiq

H Skoda ετοιμάζεται να προσθέσει ένα ακόμα SUV στην γκάμα της, το Kamiq το οποίο όμως προορίζεται αποκλειστικά για την τεράστια αγορά της Κίνας, ενώ τα αποκαλυπτήριά του θα γίνουν στις 24 Απριλίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Πεκίνο. Το Skoda Kamiq θα τοποθετηθεί πιο κάτω από το Karoq από πλευράς διαστάσεων και τιμής, όμως θα εξοπλίζεται με όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Skoda Karoq 1.0 TSI 116 PS

Από τα πρώτα σκίτσα βλέπουμε πως παρουσιάζει ενδιαφέρουσα σχεδίαση, υιοθετώντας στοιχεία από τα μεγαλύτερα αδελφάκια του. Χαρακτηριστικά του αισθητικά γνωρίσματα αποτελούν η πλατιά τραπεζοειδής μάσκα, τα αιχμηρά φωτιστικά σώματα, τα έντονα νεύρα στο καπό και στα πλαϊνά και οι έντονες πτυχώσεις στο πίσω άκρο. Λιτή και μινιμάλ εικόνα διαθέτει το εσωτερικό με τις ευθείες γραμμές, τις επίπεδες επιφάνειες και την οθόνη του συστήματος πολυμέσων στο κέντρο του ταμπλό.

Σύμφωνα με ανεπίσημες προς το παρόν πληροφορίες, το Skoda Kamiq θα εφοδιάζεται με νέο κινητήρα βενζίνης 1.5 λτ. ισχύος 110 ίππων, συνδυασμένο με μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο ή αυτόματο DSG. Η τιμή του θα κυμαίνεται στην Κίνα στα 90.000 γουάν, τα οποία ισοδυναμούν με 11.600 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Έκανε 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα με Skoda Octavia (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store