Στη Σανγκάη & Φρανκφούρτη τα 2 concept ηλεκτρικά Audi!

Full του ηλεκτρισμού για την Audi, η οποία στις δυο μεγάλες εκθέσεις θα παρουσιάσει δύο νέα ηλεκτρικά concept.

Το πλάνο της γερμανικής εταιρείας είναι ξεκάθαρο: η εξέλιξη και η παραγωγή ηλεκτρικών μοντέλων θα ενταθεί τα επόμενα χρόνια και για το λόγο αυτό δημιουργούν νέα και δυναμικά πρωτότυπα τα οποία θα τα παρουσιάσουν στις μελλοντικές εκθέσεις αυτοκινήτου.

Δείτε ακόμα: Audi S4 τα βάζει με Bugatti Chiron! (+video)

Επί του θέματος τοποθετήθηκε ο επικεφαλής σχεδιασμού της Audi, Marc Lichte, ο οποίος δήλωσε πως η Audi θα παρουσιάσει δύο νέα concept, ένα στην Σανγκάη και ένα στην Φρανκφούρτη. “Μπορεί να δείξαμε στην έκθεση της Γενεύης το νέο Q4 e-tron, αλλά να γνωρίζετε πως έχουμε στα σκαριά αυτοκίνητα που είναι 10 με 15 χρόνια μπροστά. Όπως το Aicon που θα το παρουσιάσουμε στην έκθεση της Σανγκάης, ενώ να περιμένετε κι ένα ακόμα στην έκθεση της Φρανκφούρτης».

Διαβάστε επίσης: Δύσκολο το μέλλον του Audi TT

Βέβαια ο αρχι-σχεδιαστής ήταν αρκετά προσεκτικός στις δηλώσεις του μιας και δεν αποκάλυψε την παραμικρή τεχνική λεπτομέρεια για τα concept μοντέλα, παρά μόνο ότι το ηλεκτρικό concept που προορίζεται για την ασιατική έκθεση, θα έχει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 4. Tεχνολογία η οποία θα φέρει κι αλλαγές στο σχεδιασμό της καμπίνας του αυτοκινήτου, όπου όπως είπε χαρακτηριστικά, θα πάρουμε μια ιδέα για το πώς μπορεί να είναι μια καμπίνα με ή χωρίς τιμόνι!

 

Get it on Google Play Download on the App Store