Επίσημο teaser video της Toyota Supra! (+ video)

Ολοένα και πιο κοντά ερχόμαστε στη μέρα που η Toyota θα παρουσιάσει την νέα Supra και απανταχού οι φαν του μοντέλου την περιμένουν με αγωνία! Έτσι η Toyota μας έδωσε ένα μικρό video, το οποίο εμφανίζει τη Supra στο φυσικό της περιβάλλον την πίστα!

Έπειτα από την διαρροή επίσημων φωτογραφιών της Supra, η ιαπωνική μάρκα δημοσίευσε ένα ατμοσφαιρικό teaser video, με νυχτερινά πλάνα που εμφανίζει την νέα Supra στην πίστα, χωρίς ωστόσο να μπορούμε να την απολαύσουμε, μιας και τα πλάνα είναι μακριά και από μεγάλο ύψος.

Δείτε ακόμη: Ιδού το οπίσθιο μέρος της νέας Toyota Supra!

Κι ενώ μπορεί να απολαύσαμε τη δυναμική της εμφάνιση προ ολίγων ημερών, ωστόσο θολό παραμένει το τοπίο γύρω από τις τεχνικές προδιαγραφές του νέου ιαπωνικού μοντέλου, πέρα από το γεγονός πως θα κινείται από κινητήρα της BMW, χωρίς όμως να γνωρίζουμε κυβισμό κι απόδοση. Στην κορυφή της γκάμας βέβαια αναμένεται να είναι ο εξακύλινδρος 3λιτρος τούρμπο της Z4, όπου και θα είναι ο κινητήρας του λανσαρίσματος.

Διαβάστε επίσης: VW Golf R32 1.000 PS «σβήνει» ισοδύναμη Toyota Supra! (+video)

Όμως σύμφωνα με τον αρχιμηχανικό Tetsuya Tada, ήδη συζητείται να κατασκευαστεί μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση, ενώ σοβαρά σκέφτονται το ενδεχόμενο να κατασκευάσουν και μια topless version της Supra. Υπομονή μερικές μέρες ακόμη, μιας και στις 14 Ιανουαρίου όπου το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Detroit ανοίγει τις πύλες του, θα γίνει κι επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.

https://www.youtube.com/watch?v=2UzQmL4PveQ

Get it on Google Play Download on the App Store