Νέα «ασταμάτητη» έκδοση Toyota Hilux (+video)

Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε ενημερώσει πως η Toyota παρουσίασε μία νέα, ειδική έκδοση του Hilux, προκειμένου να γιορτάσει τα 50 χρόνια του από το λανσάρισμα του αγέρωχου μοντέλου της στην Ιαπωνία. Αυτή ονομαζόταν Hilux Invincible 50 Chrome και είχε μία σειρά από αξεσουάρ ειδικά για την περίσταση.

Δείτε ακόμη: Αγριεμένο Toyota Hilux από την Carlex

Αυτή τη φορά όμως επανέρχεται με ακόμη μία νέα, ειδική έκδοση την οποία αυτή την φορά ονομάζει Special Edition και είναι διαθέσιμη αποκλειστικά ως Double Cab, με αυτόματο κιβώτιο και με το πορτοκαλί χρώμα όπως αυτό στις εικόνες και στο video. Εκτός όμως από τα παραπάνω στοιχεία έχει επιπλέον να επιδείξει αρκετές δόσεις χρωμίου στο αμάξωμα, ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, νέα γρίλια στη μάσκα εμπρός, νέο σκαλοπάτι πίσω, καινούργιους προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου ειδικά σχεδιασμένες για την περίσταση.

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο είναι πλέον κατάμαυρο, ο εξοπλισμός είναι πλουσιότερος, ενώ υπάρχουν γενναίες δόσεις δέρματος σε τιμόνι, επιλογέα κιβωτίου και χειρόφρενο. Ο πίνακας οργάνων έχει νέα σχεδίαση με λευκό φόντο στα όργανα και η οθόνη του συστήματος πολυμέσων απεικονίζει το ειδικό σήμα της έκδοσης.

Διαβάστε επίσης: Νέα Toyota Hilux για ειδικές αποστολές

Κάτω από το καπό του Toyota Hilux Special Edition δεν υπάρχουν αλλαγές καθώς παραμένει ο πετρελαιοκινητήρας 2.4 λτ. με την απόδοση των 150 ίππων και των 400 Nm ροπής. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το νέο Hilux στο video που ακολουθεί με κάθε λεπτομέρεια.

Get it on Google Play Download on the App Store