Νέα έκδοση Toyota GT 86 GR

Η Gazoo Racing όλοι πλέον γνωρίζουμε λίγο πολύ πως είναι το αγωνιστικό τμήμα της Toyota και με τα χρώματά της η ιαπωνική μάρκα αγωνίζεται στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι.

Δείτε ακόμη: Toyota: Η πολυτιμότερη μάρκα στον κόσμο

Πλέον, θα μας απασχολεί όλο και περισσότερο καθώς μετά το Yaris GRMN, έρχονται και άλλες αντίστοιχες εκδόσεις για τα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας. Φήμες κάνουν λόγο και για το Auris, ενώ λίγες ημέρες πριν έκανε την εμφάνισή του και το GT 86 GR Sport.

Το σπορ μοντέλο της Toyota έχει ακόμη πιο επιθετική εμφάνιση χάρη στο σπόιλερ εμπρός, τα πλευρικά μαρσπιέ και την αεροτομή, όλα σε μαύρο χρώμα, τα οποία συνοδεύονται από ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών επίσης σε μαύρο χρώμα. Το αμάξωμα του Toyota GT 86 GR Sport θα είναι βαμμένο αποκλειστικά σε τρία χρώματα και συγκεκριμένα σε κόκκινο, μαύρο και λευκό.

Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό της συγκεκριμένης έκδοσης του GT 86, οι οποίες πάντως είναι πιο ήπιες από ότι εξωτερικά. Και αυτό γιατί περιορίζονται στο δερμάτινο τιμόνι (έχει πλέον μικρότερη διάμετρο) και στα σήματα GR τα οποία κάνουν την εμφάνισή τους στο κουμπί εκκίνησης και στον πίνακα οργάνων.

Διαβάστε επίσης: Toyota Yaris GRMN 212 PS: Αγωνιστικό… δρόμου (+videos)

Μηχανικά, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές. Το μοτέρ εξακολουθεί να είναι ατμοσφαιρικό 2.0 λτ. με 200 ίππους και να συνδυάζεται με κιβώτιο έξι σχέσεων χειροκίνητο ή αυτόματο. Προς το παρόν η συγκεκριμένη έκδοση αφορά αποκλειστικά την αγορά της Ιαπωνίας.

Get it on Google Play Download on the App Store