Νέο Toyota Auris και με υβριδική έκδοση 2.0 λτ. (+video)

Εντάξει… Δεν μας αφήνει να δούμε και πολλά η Toyota από αυτή την πρώτη επίσημη εικόνα, η οποία περισσότερο μας εξάπτει την περιέργεια, παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες πληροφορίες αρκετά σημαντικές για το μικρομεσαίο μοντέλο της, ενώ βλέπουμε πως τουλάχιστον από τις χειρολαβές και πάνω έχει αρκετές αισθητικές αλλαγές.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Toyota Yaris 1.5 λτ. Dual VVT-iE 111 HP

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Πρώτα από όλα, στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η ιαπωνική μάρκα, αναφέρεται ξεκάθαρα στην τρίτη γενιά Auris, κάτι που σημαίνει πως εγκατέλειψε το ενδεχόμενο να γυρίσει στην ονομασία Corolla. Επίσης μας ενημερώνει πως το αυτοκίνητο θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τότε, προκειμένου να έχουμε ολοκληρωμένη εικόνα από αυτό.

Διαβάστε επίσης: 2,5 δισ. για τη δική της «κόλαση» επενδύει η Toyota

Σημαντική αλλαγή όμως θα έχουμε και κάτω από το καπό του αυτοκινήτου, καθώς η Toyota κάνει λόγο για νέα υβριδική έκδοση με βενζινοκινητήρα 2.0 λτ. Υπομονή λοιπόν μερικές ακόμη ημέρες, μέχρι τις 6 Μαρτίου, οπότε και θα το δούμε σε όλο του το μεγαλείο στην 88η έκθεση της Γενεύης.

Get it on Google Play Download on the App Store