Πρώτη φορά Toyota Corolla υβριδικό με πρίζα

Η Toyota η οποία έχει γίνει συνώνυμη και της υβριδικής τεχνολογίας, παρουσιάζει για πρώτη φορά το Toyota Corolla σεντάν με σύστημα PHEV (plug-in hybrid electric vehicle). Το λανσάρισμά του θα γίνει στην Κίνα, όπου παράλληλα η ιαπωνική μάρκα θα παρουσιάσει 10 νέα ηλεκτροκίνητα οχήματα μέχρι τα τέλη του 2020.

Δείτε ακόμη: Δείτε το Toyota Yaris GRMN στο 0-160 χλμ./ώρα (+video)

Παράλληλα, με την περαιτέρω προώθηση της τοπικής της παραγωγή ηλεκτρικών κινητήρων (εξαρτημάτων κινητήρων), μπαταριών, μετατροπέων και άλλων βασικών τεχνολογιών ηλεκτροκίνητων οχημάτων, η Toyota στοχεύει στην περαιτέρω επιτάχυνση των προσπαθειών ηλεκτροκίνησης των οχημάτων της με βάση την Κίνα.

Το νέο Toyota Corolla PHEV αναμένεται να έχει αυτονομία 50 χιλιομέτρων ή και περισσότερων με μία φόρτιση, ενώ το 2019 η Toyota θα ξεκινήσει την παραγωγή του στην Κίνα, σηματοδοτώντας την κατασκευή του πρώτου PHEV μοντέλου στο εξωτερικό.

Προς το παρόν η Toyota δεν έχει ανακοινώσει περισσότερες πληροφορίες για το υβριδικό με πρίζα Toyota Corolla, το οποίο όπως μπορούμε να δούμε από τη μοναδική φωτογραφία βασίζεται στο γνωστό και σε εμάς Corolla, αλλά με σχεδιαστικές αλλαγές στο εμπρός άκρο.

Δείτε ακόμη: Ποιο Toyota Yaris πουλάει περισσότερο;

Get it on Google Play Download on the App Store