VIP μετακινήσεις με το νέο Toyota GranAce

Θα έχετε παρατηρήσει κάποια κατάμαυρα βαν, συνήθως με καταγωγή από Στουτγκάρδη, που συχνάζουν έξω από πολυτελή ξενοδοχεία. Χρησιμοποιούνται κατά κόρον για τη μεταφορά τουριστών ή επισκεπτών για επαγγελματικούς σκοπούς, από και προς αεροδρόμια και λιμάνια. Και η Toyota αποφάσισε να δημιουργήσει την πιο πολυτελή πρόταση της κατηγορίας.

Δείτε ακόμα: Γκαζιάρες «κλούβες» σε τουρκικές κόντρες (+video)

Το GranAce αποτελεί την επιβατική και premium εκδοχή του γνωστού μας HiAce, φτάνοντας στα 5,3 μέτρα μήκους, σχεδόν 2 πλάτους (1,97 μέτρα) και ύψους (1,99 μέτρα), διαθέτοντας παράλληλα ένα «χορταστικό» μεταξόνιο 3,1 μέτρων. Συγκριτικά με το HiAce, το Gran είναι μακρύτερο κατά 35 χλστ. και φαρδύτερο κατά 20 χλστ. Ο νέος προφυλακτήρας και η μεγάλη χρωμιωμένη μάσκα ξεχωρίζουν το πολυτελές βαν, ενώ τα νέα LED φωτιστικά σώματα και οι ζάντες ολοκληρώνουν το οπτικό πακέτο.

Στο εσωτερικό οι Ιάπωνες έχουν δώσει ρέστα, προσφέροντας 6θέσια ή 8θέσια διαρρύθμιση με πλήρες σετ πολυτελείας που περιλαμβάνει δερμάτινα, θερμαινόμενα και με λειτουργία μασάζ καθίσματα, 6ζωνικό κλιματισμό για την αντίστοιχη έκδοση, ενώ και πάλι για το 6θέσιο GranAce προσφέρονται ψυχόμενες θήκες εκατέρωθεν των καθισμάτων.

Διαβάστε επίσης: Αγροτικό Toyota με 1.6 εκατ. χιλιόμετρα δουλεύει ρολόι! (+video)

Την μετακίνηση των VIP επιβατών αναλαμβάνει ο ντίζελ 2.8, σε τρεις εκδόσεις: 156, 163 και 177 ίππων, με την τελευταία να φτάνει τα 450 Nm ροπής (420 οι άλλες δυο).

Get it on Google Play Download on the App Store