Ανανέωση για το Volkswagen Gol

Η Volkswagen ανανέωσε το μικρό της μοντέλο Gol το οποίο πωλείται σε χώρες της Λατινικής Αμερικής και το βελτίωσε κυρίως σχεδιαστικά. Το εμπρός άκρο του μοιάζει με εκείνο του προγενέστερου VW Polo και χαρακτηρίζεται από τα πιο μεγάλα παραλληλόγραμμα φωτιστικά σώματα και μάσκα και τον πιο σπορτίφ προφυλακτήρα με τον ευμεγέθη αεραγωγό και τα νέα φώτα ομίχλης. Το πίσω άκρο του διατηρήθηκε αναλλοίωτο, υιοθετώντας και αυτό στοιχεία από τα μικρά μοντέλα της Volkswagen.

Δείτε ακόμη: Νέες εκδόσεις Audi με όφελος έως 6.500 ευρώ

Αλλαγές δεν έγιναν και στο εσωτερικό του ανανεωμένου VW Gol, όπου κυριαρχεί η απλότητα μέσω των ίσιων γραμμών και των επίπεδων επιφανειών. Την εικόνα αναβαθμίζουν ο μοντέρνος πίνακας οργάνων με τις ψηφιακές και αναλογικές ενδείξεις και η οθόνη του συστήματος πολυμέσων στο κέντρο του ταμπλό. Έμφαση έχει δοθεί στην πρακτικότητα και στην άνεση των χώρων. Στο βασικό του εξοπλισμό περιλαμβάνονται μόνο τα άκρως απαραίτητα στοιχεία ανέσεων, όπως είναι air condition, υδραυλικό τιμόνι με ρύθμιση, ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές και εμπρός ηλεκτρικά παράθυρα.

Για την κίνηση του ανανεωμένου VW Gol υπάρχουν δύο κινητήρες βενζίνης/αιθανόλης. Ο βασικός 1.000άρης 3κύλινδρος αποδίδει 84 ίππους (από 82 ίππους) και ο 1.6 λτ. έχει ισχύ 104 ίππων. Οι τιμές του ξεκινούν από 44.990 και 50.780 ρεάλ Βραζιλίας, τα οποία ισοδυναμούν με 10.570 και 11.930 ευρώ αντίστοιχα.

Δείτε ακόμη: Βελτιωμένο Honda S660 Modulo X

Get it on Google Play Download on the App Store