Νέο ηλεκτρικό SUV από την VW

Η VW ετοιμάζει ένα νέο SUV μοντέλο, το οποίο δεν θα αντικαταστήσει κάποιο από τα υπάρχοντα οχήματα της μάρκας, αλλά θα είναι ένα εντελώς νέο προϊόν, αποκλειστικά ηλεκτρικό.

Ομολογουμένως η γκάμα αυτοκινήτων της Volkswagen βρίθει μοντέλων, όπου και ο πλέον απαιτητικός πελάτης θα βρει αυτό που αναζητά. Όμως η VW την εμπλουτίζει συνεχώς και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από μεγάλο γερμανικό site, αναμένεται εντός του 2022 να κατασκευάσει ένα ηλεκτρικό SUV σε δύο διαφορετικές διαστάσεις.

Δείτε ακόμη: Αυτονομία 550 χλμ. και κόστος όσο ένα diesel Golf το VW I.D.

Σε ότι αφορά την ονομασία του, το νέο μοντέλο θα ονομάζεται T-Rug κι αναμένεται να έχει δύο εκδόσεις αμαξώματος με διαφορετικό μήκος, η μια στα 4,5 μέτρα και η άλλη κοντά στα 4,9 μ. Η βάση του θα είναι η γνωστή πλέον πλατφόρμα ΜΕΒ, κάτι που σημαίνει ότι θα εξοπλίζεται με ανεξάρτητη ανάρτηση σε όλους τους τροχούς για τον άριστο έλεγχο της παραγόμενης ροπής από τους ηλεκτροκινητήρες για την ακόμα καλύτερη πρόσφυση σε οποιοδήποτε τύπου οδοστρώματος κι αν πρέπει να κινηθεί το T-Rug.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο ρεκόρ από το ηλεκτρικό VW I.D. R στο Pikes Peak

Ακόμα μια καινοτομία θα υπάρχει στο εσωτερικό του T-Rug, με ψηφιακό τρισδιάστατο interface, το οποίο θα ελαχιστοποιεί τα περιττά κουμπιά και τους διακόπτες.

Get it on Google Play Download on the App Store