Προ των πυλών η νέα γενιά VW Caddy!

Η νέα γενιά VW Caddy θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Φεβρουάριο, με τη γερμανική μάρκα να δίνει στη δημοσιότητα δυο επίσημα σκίτσα του μοντέλου. Όπως δήλωσε η VW, η 5η γενιά του Caddy θα είναι η πλέον ολοκληρωμένη και θα εκπληρώνει κάθε ανάγκη του αγοραστή της.

Δείτε ακόμα: VW Caddy 1.9 TDI είναι πιο γρήγορο από Golf GTD

Μέσα από τα δυο επίσημα σκίτσα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, βλέπουμε ότι η νέα γενιά του Caddy θα διαθέτει έναν ελκυστικό και δυναμικό σχεδιασμό. Φαίνεται πως το Caddy θα ενστερνίζεται τη σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας. Στο εμπρόσθιο τμήμα ξεχωρίζει ο σπορ προφυλακτήρας, οι εμφατικές εισαγωγές αέρα, αλλά και τα LED φωτιστικά σώματα. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της μάρκας, το VW Caddy θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στην κατηγορία του, μιας και θα προσφέρει αυξημένες μεταφορικές ικανότητες κι εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

Διαβάστε επίσης: Πολύ διαφορετικό το εντελώς νέο VW Caddy

Πέρα όμως από την εμφάνιση, σημαντικά αναβαθμισμένη θα είναι κι η καμπίνα του, ενώ θα ενσωματώνονται κι όλα τα τελευταία συστήματα ενεργητικής ασφάλειας, αλλά και υποβοήθησης του οδηγού και συνδεσιμότητας. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η VW, το νέο Caddy θα είναι… «μόνιμα συνδεδεμένο». Το VW Caddy θα προσφέρεται στην έκδοση Cargo, ενώ θα ακολουθήσει του λανσαρίσματος η επιβατική MPV.

Get it on Google Play Download on the App Store