Το My market «ψώνισε» 105 Nissan Micra

Πρόσφατα ξεκίνησε η διαδικασία παράδοσης 105 Nissan Micra, στην εμπορική και βιομηχανική εταιρεία ειδών διατροφής METRO ΑΕBE, η οποία επέλεξε για τα στελέχη της το Nissan Micra. Η εκδήλωση παράδοσης της πρώτης παρτίδας των Nissan Micra  πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα My market που βρίσκεται στη Λεωφόρο Κύμης, παρουσία της διοίκησης και στελεχών των δύο εταιρειών, καθώς και των δικαιούχων οδηγών των νέων αυτοκινήτων.

Το νέο Nissan Micra το οποίο άλλαξε ριζικά σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του, διαθέτει εντελώς νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερες διαστάσεις, υψηλότερη ασφάλεια και ποιότητα, ενώ εφοδιάζεται με νέους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Nissan Micra 0.9 λτ. Turbo 90 PS

Το Micra στην πέμπτη γενιά του διατίθεται με τo σύστημα Intelligent Lane Intervention. Πρόκειται για ένα σύστημα προειδοποίησης και πρόληψης  απόκλισης από τη λωρίδα κυκλοφορίας και είναι το πρώτο που ενσωματώθηκε σε μοντέλο Nissan στην Ευρώπη. Όταν ενεργοποιηθεί, το τιμόνι δονείται απαλά και τα φρένα εφαρμόζονται ανεξάρτητα, για να οδηγήσουν το αυτοκίνητο πίσω στη λωρίδα του.

Η έξυπνη πέδηση έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών, είναι επίσης διαθέσιμη στο νέο Micra. Αυτή η τεχνολογία ασφαλείας μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή των επιπτώσεων από ένα ατύχημα, ή στη μείωση της σοβαρότητάς τους, εφαρμόζοντας αυτόματα τα φρένα του αυτοκινήτου.

Άλλες τεχνολογίες ασφάλειας στο νέο Micra  περιλαμβάνουν την αναγνώριση των σημάτων οδικής κυκλοφορίας, την προειδοποίηση τυφλών σημείων και την υποβοήθηση μεγάλης δέσμης προβολέων.

Δείτε ακόμη: Το Nissan Navara πιο… σκληρό από ποτέ (+video)

Το νέο Micra διατίθεται σε τιμές που ξεκινούν από 12.690 ευρώ και με τρεις διαφορετικούς κινητήρες: Τον turbo βενζίνης 0.9 λτ. και απόδοσης 90 PS, τον ατμοσφαιρικό βενζίνης 1.0 λτ. με 71 PS και τον turbodiesel 1.5 λτ. 90 PS. Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων.

Get it on Google Play Download on the App Store