Αυτή θα… ήθελε να είναι Porsche 911 GT3

Κατά καιρούς έχουμε δει ρεπλίκες αλλά και αποτυχημένες αντιγραφές διαφόρων εκδόσεων της Porsche 911, ωστόσο η συγκεκριμένη φαίνεται αρκετά επιτυχημένη μέχρι ενός σημείου και ειδικά αν υπολογίσουμε τι αυτοκίνητο υπάρχει κάτω από αυτό το αμάξωμα.

Δείτε ακόμη: Πιο φθηνό μεγάλο σεντάν είχε κινητήρες Porsche;

Η βρετανική εταιρεία A Nu Dimension εξέλιξε και κατασκεύασε ένα ειδικό κιτ με την ονομασία GT Boxster Conversion Kit, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να τοποθετείται σε Porsche Boxster 2.5 λτ., 2.7 λτ. και 3.2 λτ. Οι τιμές για τη μεταμόρφωση από μια απλή παλιά Boxster σε μια σύγχρονη 911 GT3 ξεκινούν από τις 5.300 λίρες Αγγλίας (5.880 ευρώ) και μπορούν να φτάσουν έως τις 20.000 λίρες Αγγλίας (22.200 ευρώ) με όλα τα τμήματα βαμμένα και τοποθετημένα.

Το κιτ αμαξώματος περιλαμβάνει πάρα πολλά κομμάτια όπως είναι το καπό, τα φτερά, οι προφυλακτήρες, η οροφή, τα διάφορα διακοσμητικά, τα αεροδυναμικά βοηθήματα, λογότυπα κ.λπ. Το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται από τις φωτογραφίες αρκετά ενδιαφέρον, αν και με μια πιο προσεκτική ματιά φαίνεται ότι δεν πρόκειται για μια πραγματική Porsche 911 GT3. Τουλάχιστον μάλλον λίγοι θα καταλάβουν στο δρόμο ότι δεν είναι αληθινή και κανείς δεν θα υποψιαστεί ότι κάτω από το δυναμικό αυτό αμάξωμα έχει χρησιμοποιηθεί ως βάση μια παλιά Boxster.

Δείτε ακόμη: Πωλείται VW Multivan με μοτέρ από Porsche 911 GT2!

Get it on Google Play Download on the App Store