H κορυφαία Porsche Taycan θα λέγεται… Turbo!

Μπορεί να θυμίζει προφητεία του γέροντα Παΐσιου, αλλά τα μέχρι τώρα στοιχεία, αυτό αποκαλύπτουν. Η κορυφαία έκδοση της ηλεκτρικής Taycan θα φέρει το λογότυπο Turbo, αλλά δεν θα φέρει καμία τουρμπίνα καθώς θα είναι ως γνωστόν αμιγώς ηλεκτρική!

Δείτε ακόμη: Οι εντυπωσιακές επιδόσεις της νέας Porsche Taycan

Αυτή η αποκάλυψη ήρθε από έναν εκπρόσωπο της Porsche, μέσω ενός email, όπου ανέφερε ότι θα υπάρχουν τρεις εκδόσεις του ηλεκτρικού μοντέλου: Taycan, Taycan 4S και Taycan Turbo. Ειδικά για την τελευταία ονομασία, έχει προκαλέσει πλήθος ερωτημάτων, μιας και το αυτοκίνητο δεν έχει καν κινητήρα εσωτερικής καύσης. Σαφώς και πρόκειται για κίνηση marketing, ώστε οι πελάτες της μάρκας να αντιλαμβάνονται άμεσα πως πρόκειται για την κορυφαία έκδοση του νέου μοντέλου, όπως ακριβώς συμβαίνει με τις 911, Macan, Cayenne και Panamera.

Διαβάστε επίσης: Πωλείται VW Multivan με μοτέρ από Porsche 911 GT2!

Σε ότι αφορά τις επιδόσεις της Taycan, η κορυφαία έκδοση (η Turbo) θα προσφέρει πάνω από 600 ίππους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Porsche εξετάζει και μια πισωκίνητη έκδοση, η οποία θα γίνει διαθέσιμη αρκετούς μήνες μετά το λανσάρισμα του μοντέλου, το οποίο το αναμένουμε εντός του 2019.

 

Get it on Google Play Download on the App Store