Μόνο ηλεκτρικά θα παρουσιάσει η Audi στη Γενεύη

Η Audi δείχνει πως αφουγκράζεται πλήρως την νέα τάξη πραγμάτων που θέλει όλα τα αυτοκίνητα να αποκτούν ηλεκτρική υπόσταση, εξ ου και στη Γενεύη θα μας δείξει μόνο ηλεκτρικά μοντέλα.

Το εντυπωσιακό περίπτερο της γερμανικής μάρκας θα βρίθει φουτουριστικών και ηλεκτρικών μοντέλων, μιας και το εντυπωσιακό περίπτερο της μεταξύ άλλων μοντέλων, θα κοσμείται από τα Audi Ε-Tron GT Concept, το Q4 E-Tron concept, αλλά και το coupe Ε-Tron Sportback.

Δείτε ακόμη: Επετειακό Audi R8 V10 Decennium με μοναδική σχεδίαση

Γενικότερα όπως δήλωσαν και υψηλόβαθμα στελέχη της μάρκας, όλα τα αυτοκίνητα που θα βρεθούν στο περίπτερό της θα είναι είτε αμιγώς ηλεκτρικά, είτε plug-in υβριδικές εκδόσεις των μοντέλων που υπάρχουν στην γκάμα της. Επιπρόσθετα, τόνισαν πως εντός ολίγων εβδομάδων θα κάνει την εμφάνισή του και το αμιγώς ηλεκτρικό Q2 L E-Tron στην Κίνα, ενώ εντός του 2019 παρουσιαστεί η έκδοση παραγωγής του E-Tron Sportback SUV Coupe αλλά και οι plug-in εκδόσεις των Α6, Α7, Α8 και Q5 και τα ανανεωμένα A3 και Q7.

Διαβάστε επίσης: Στη Γενεύη τα νέα plug-in υβριδικά της Audi

Ο στόχος της Audi είναι καθαρά ηλεκτρικός και είναι ξεκάθαρο, όπως και τα λεγόμενα του Βram Schot, προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Audi: «Έχουμε ένα και μόνο στόχο. Ένα στα τρία Αudi που θα πωλούνται το 2025 να είναι ηλεκτρικά».

Get it on Google Play Download on the App Store