Το Bureko είναι το 6×6 που δεν ξέρετε! (+video)

Το Bureko με τους 3 άξονες και τους 6 τροχούς είναι ένα δημιούργημα μιας κατασκευαστικής εταιρείας με έδρα την Τσεχία. Βασίζεται στο Chevrolet Silverado, από το οποίο και διατηρεί μερικά στοιχεία.

Πέρα από την κτηνώδη εμφάνιση, το Bureko διαθέτει και εξωπραγματική ιπποδύναμη, η οποία μπορεί και να αγγίξει τους 1.000 ίππους.

Δείτε ακόμη: Mercedes G63 6×6 κοντράρει εκχιονιστικό… (+video)

Η καρδιά του κτήνους είναι ο 8κύλινδρος κινητήρας, 6.2 λίτρων, που διαθέτει το Silverado που από το εργοστάσιο αποδίδει 420 ίππους. Όμως έχει δεχτεί τη φροντίδα της Bureko, η οποία φροντίζει να του παρέχει διάφορα βελτιωτικά πακέτα, με το ισχυρότερο να προσφέρει απλόχερα δύναμη 1.000 ίππων, όπου για την περίσταση έχει γίνει και υπερκυβισμός του κινητήρα, αγγίζοντας τα 7 λίτρα.

Διαβάστε επίσης: Το Lada Niva 6×6 είναι το «τριαξονικό του φτωχού»

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να προμηθευτούν το θηρίο είτε ως διπλοκάμπινο, είτε ως κλασικό pick up, με το συνολικό του μήκος να αγγίζει τα 6,2 μέτρα. Για να καταλάβετε για τι κτήνος μιλάμε, η Mercedes G63 6×6 έχει μήκος 5,9 μέτρα! Το εσωτερικό του Bureko 6X6 είναι το ίδιο με το Silverado, όπου το δέρμα κυριαρχεί, ενώ φέρει και ικανοποιητικό εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, όπως το σύστημα διατήρησης λωρίδας, αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, αλλά και αποφυγή οπίσθιας σύγκρουσης. Βέβαια το τελευταίο είναι σημαντικό για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου, γιατί δεν είναι ότι καλύτερο αυτό το κτήνος να πέσει πάνω σου!

Get it on Google Play Download on the App Store