Το χρώμα αυτού του βελτιωμένου Audi S7 είναι σκέτο βελούδο! (+video)

Το νέο Audi A7 δεν έχει παρά λίγες εβδομάδες που παρουσιάστηκε, όμως η προηγούμενη γενιά του στέκεται ακόμα με άνεση απέναντι στον ανταγωνισμό. Ιδιαίτερα όταν έχει τη μορφή του συγκεκριμένου βελτιωμένου.

Δείτε ακόμα: To Audi A7 νίκησε τον… τάρανδο (+video)

Η λευκή απόχρωση του γερμανικού τετράθυρου κουπέ, που προετοίμασε ο διάσημος κατασκευαστής τροχών Forgiatto, δεν έχει το κλασικό μεταλλικό υπόβαθρο. Ούτε το εσχάτως πολυφορεμένο ματ. Για το Audi S7 η ιταλική εταιρία επέλεξε μία μοναδική εμφάνιση σε σατέν «συνολάκι». Δίχως να διευκρινίζεται αν μιλάμε για μεμβράνες ή παραδοσιακή βαφή, η υφή που δημιουργεί προσεγγίζει σε μεγάλο βαθμό την αίσθηση που αφήνει το σατέν ύφασμα, ενώ και η όραση δεν μένει παραπονεμένη.

Η χαμηλωμένη ανάρτηση που μηδενίζει το κενό μεταξύ τροχών και θόλων, οι ζάντες των 21 ιντσών της Forgiatto και η χρυσαφί απόχρωση σε αυτές και τους «τέσσερις κύκλους» της Audi δημιουργούν ένα εντυπωσιακό παράστημα, το οποίο υποστηρίζεται από το αντίστοιχο «σθένος» κάτω από αυτό.

Διαβάστε επίσης: Όταν το quattro της Audi κάνει θαύματα (+video)

O 4.0λιτρος twinturbo V8 αποδίδει 450 ίππους και 550 Nm ροπής, νούμερα που απασχολούν και τους τέσσερις τροχούς μέσω του φημισμένου quattro και του 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη DSG. Οι σχεδόν 2 τόνοι βάρους δεν προβληματίζουν ούτε το κινητήριο σύνολο, ούτε το σύστημα μετάδοσης καθώς τα πρώτα 100 χλμ./ώρα έρχονται μέσα σε 4,6 δλ. και η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Χωρίς τον περιοριστή ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store