19χρονος οδηγός δικάστηκε για αυτό… (+video)

Δυστυχώς… ζουν ανάμεσά μας και δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά για αυτό. Ο λόγος για τους επικίνδυνους οδηγούς (και όχι μόνο, αλλά εδώ μας αφορούν οι οδηγοί), οι οποίοι προκειμένου να βγάλουν μια σέλφι ή να κάνουν την πλάκα τους βάζουν σε κίνδυνο όλους τους άλλους χρήστες του δρόμου.

Δείτε ακόμη: Απενεργοποίησε το ABS σε SEAT Ibiza και… (+video)

Ένας από αυτούς τους επικίνδυνους είναι και ο οδηγός του VW Golf ο οποίος βγήκε από το παράθυρο, ενώ το αυτοκίνητό του κινούνταν με 80 χλμ./ώρα και ο δρόμος είχε αυξημένη κυκλοφορία. Για κακή του τύχη όμως, πιάστηκε σε κάμερα διερχόμενου αυτοκινήτου από το αντίθετο ρεύμα και έτσι η υπόθεση πήρε την τροπή της και κατέληξε στο δικαστήριο.

Εκεί ο 19χρονος Daniel Costin καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους και χρηματικό πρόστιμο, δικαστικά έξοδα και απαγόρευση οδήγησης γιατί, σύμφωνα με τον δικαστή, έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές αθώων.

Διαβάστε επίσης: Πώς συμπεριφέρεται το VW Polo με και χωρίς ESP; (+video)

Όσο για το τι τον ώθησε στο να κάνει κάτι τέτοιο, ο ίδιος απάντησε πως… πόζαρε για να βγάλει φωτογραφίες η οδηγός του προπορευόμενου αυτοκινήτου… Αξίζει να σημειώσουμε πως το video, που μπορείτε να δείτε και πιο κάτω, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο ως στοιχείο και σύμφωνα με αυτό δικάστηκε ο κατηγορούμενος.

 

Get it on Google Play Download on the App Store