Άφησε το αυτοκίνητο σε πάρκινγκ και το βρήκε διαλυμένο

Μια μεγάλη δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την κάτοχο του εικονιζόμενου VW Golf, η οποία άφησε το αυτοκίνητό της σε πάρκινγκ αεροδρομίου για να πάει διακοπές και επιστρέφοντας δεν πίστευε σε αυτά που έβλεπαν τα μάτια της.

Δείτε ακόμη: Νεκροφόρα Tesla σε τιμή που και νεκρούς ανασταίνει!

Η κ. Margriet Vroomans πήγε μαζί με την οικογένειά της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Σχίπχολ της Ολλανδίας που βρίσκεται λίγο πιο έξω από το Άμστερνταμ και παρέδωσε το VW Golf στο Valet Parking στην αίθουσα αναχωρήσεων, έχοντας το κεφάλι της ήσυχο ότι το αυτοκίνητο θα παραμείνει ασφαλές και σε καλά χέρια. Επιστρέφοντας άρχισαν τα μεγάλα προβλήματα. Οι υπάλληλοι του πάρκινγκ της είπαν ότι έχασαν τα κλειδιά και έφαγε την πρώτη… ψυχρολουσία. Κατόπιν η οικογένεια οδηγήθηκε στο γραφείο της εταιρείας, όπου όλα τα έγγραφα του αυτοκινήτου είχαν εξαφανιστεί.

Η υπηρεσία έκτακτης ανάγκης του πάρκινγκ προσφέρθηκε για τη μεταφορά όλων των μελών της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων των αποσκευών, με την υπόσχεση της μεταγενέστερης παράδοσης του αυτοκινήτου και τη διαβεβαίωση ότι ήταν ασφαλής ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο τα χαμένα κλειδιά και έγγραφα έδειξαν το αντίθετο, το οποίο επιβεβαιώθηκε αργότερα.

Δείτε ακόμη: Άχρηστοι οι αερόσακοι γονάτων οδηγού;

Όταν τελικά βρέθηκε το αυτοκίνητο και της παραδόθηκε, η κ. Margriet μόνο που δεν λιποθύμησε. Το αυτοκίνητο ήταν τρακαρισμένο μπροστά και χτυπημένο σε δύο άλλα σημεία, το κοντέρ είχε γράψει περίπου 1.400 χλμ. όσο αυτή έλλειπε, ενώ έλαβε και δύο κλήσεις από ραντάρ ταχύτητας. Μάλιστα υπήρχαν φθορές και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Το φοβερό είναι ότι το πάρκινγκ αρνήθηκε θα λύσει το πρόβλημα της όλης κατάστασης και η διοίκηση έκανε τα πάντα για να αποδείξει ότι δεν ευθύνεται. Θεωρητικά αυτό ίσως ισχύει εάν το όχημα κλάπηκε, γιατί όπως θα έχετε παρατηρήσει στα πάρκινγκ υπάρχει ταμπέλα που αναγράφει ότι δεν φέρουν ευθύνη για κλοπή. Τουλάχιστον οι κλέφτες είχαν το… φιλότιμο να επιστρέψουν το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του αεροδρομίου, αντί να το παρατήσουν οπουδήποτε. Ίσως η ασφαλιστική εταιρεία σε συνεργασία με την αστυνομία που έχει τη φωτογραφία από το ραντάρ να βρουν κάποια λύση.

Δείτε ακόμη: Ποια αυτοκίνητα μπορεί να κλαπούν σε 10 δλ.;

Get it on Google Play Download on the App Store