Alfa Romeo 33 Stradale από το μέλλον…

Η Alfa Romeo 33 Stradale είναι από τα πλέον σημαντικά μοντέλα της ιταλικής μάρκας και πλέον από τα πιο σπάνια αλλά και πιο ακριβά. Φυσικά, παρά το γεγονός πως μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που μεσουράνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’60, αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει αρκετούς οπαδούς.

Δείτε ακόμη: Τέλος εποχής για την Alfa Romeo 4C

Ένας από αυτούς είναι και ο Patrick Pieplow, ο οποίος χάρη στο ταλέντο του και τις γνώσεις του στην σχεδίαση, κατάφερε να μας παρουσιάσει το δημιούργημά του. Αυτό όπως λέει ο ίδιος, είναι μία σύγχρονη εκδοχή του ιταλικού κλασσικού μοντέλου και με τις εικόνες του μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι αν αναβίωνε σήμερα, μισό αιώνα μετά.

Το σημαντικότερο στοιχείο, που είναι και αυτό το οποίο χαρακτηρίζει την σύγχρονη Alfa Romeo 33 Stradale του Patrick και ταυτόχρονα τη συνδέει με τον ένδοξο πρόγονό της είναι τα μεγάλα φώτα, χαμηλά στο αμάξωμα και η μάσκα εμπρός.

Το πίσω μέρος δεν μοιάζει και τόσο κοντά στην 33 Stradale του παρελθόντος, παρόλα αυτά είναι αρκετά εντυπωσιακό χάρης στον αεροδυναμικό του σχεδιασμό, την αεροτομή, τα φωτιστικά σώματα που ενώνονται μεταξύ τους και τον αεροδυναμικού διαχύτη.

Διαβάστε επίσης: Η νέα Alfa Romeo 8C θα έχει 700+ ίππους

Φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δούμε το συγκεκριμένο σχέδιο στην παραγωγή. Παρόλα αυτά η Alfa Romeo έχει ανακοινώσει πως ετοιμάζει supercar, την καινούργια 8C, που σχεδιαστικά θα παραπέμπει όπως λένε οι φήμες από Ιταλία, σε παλιότερα μοντέλα της.

Get it on Google Play Download on the App Store