Απίθανο παρκάρισμα made in Greece

Μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι τα έχουμε δει σχεδόν όλα στην χώρα μας, αναφορικά με τα σημεία που επιλέγουν διάφοροι για να παρκάρουν. Ράμπες αναπήρων, ράγες τραμ, ράγες τρένων, νησίδες, ακόμα και στην Λ.Ε.Α. έχουν θεαθεί ασυνείδητοι όχι μόνο να κινούνται, αλλά και να σταθμεύουν. Όμως σαν αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες, δεν υπάρχει προηγούμενο.

Δείτε ακόμα: «Σεμιναριακό» παρκάρισμα από όχημα της Δ.Ε.Η.

Ένας οδηγός, λοιπόν, στην Αγία Παρασκευή αποφάσισε πως το καλύτερο μέρος για να αφήσει το VW Golf Plus του ήταν το πεζοδρόμιο. Προφανώς κάτι πήγε λάθος στην διαδικασία (δεν είδε τα σκαλιά; Λύθηκε το χειρόφρενο;) και το γερμανικό MPV βρέθηκε να κατηφορίζει σκαλοπάτια. Με τους εμπρός τροχούς στον αέρα και την «κοιλιά» να έχει ακουμπήσει για τα καλά, κατά πάσα πιθανότητα χρειάστηκε γερανός για να απομακρυνθεί από το σημείο.

Διαβάστε επίσης: Αισθητήρας παρκαρίσματος με live κλαρίνο! (+video)

Με τον λογαριασμό των επισκευών που θα του έρθει, είμαστε σίγουροι πως ο εν λόγω οδηγός (αγνώστου φύλου και λοιπών στοιχείων) από εδώ και πέρα θα προτιμάει να παρκάρει μακριά και να περπατάει, παρά να επιχειρεί «τανζανιές» σε πεζοδρόμια και σκάλες.

Get it on Google Play Download on the App Store