Αυτή ελαφρώς τραυματισμένη, η McLaren της για πέταμα! (+videos)

Λίγο έξω από το λαμπερό Λας Βέγκας στην έρημο Mohave που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο κατά την διάρκεια του Corsa Rally 2018, μία οδηγός κατέστρεψε την McLaren 720S που οδηγούσε καθώς βγήκε από τον δρόμο.

Διαβάστε επίσης: Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα BMW Σειρά 8!

Η οδηγός υπέπεσε σε λάθος και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Όπως δήλωσε το αυτοκίνητο αναποδογύρισε δύο φορές στον αέρα μέχρι να καταλήξει στο χώμα. Η πλευρά του συνοδηγού έχει καταστραφεί με την εμπρός κολόνα να είναι εντελώς διαλυμένη. Σαν να μην έφτανε όλο αυτό προκλήθηκε πυρκαγιά στο χώρο του κινητήρα που ευτυχώς έσβησε λίγο πριν το κάψει ολοσχερώς.
Η McLaren 720S είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα στη γκάμα της βρετανικής εταιρίας, διαθέτοντας έναν 4.0 λίτρων twin-turbocharged V8 που παράγει 720 ίππους και ροπή 770 Nm στις 5.500 σ.α.λ. Ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 7,8 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 341 χλμ/ώρα.

Η 720S μπορεί να ήταν λιγότερο τυχερή, όμως η οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά σπάζοντας τα πλευρά της και τραυματίζοντας τον συνεπιβάτη της με μερικές γρατσουνιές. Όπως δήλωσε «ήθελα να αποδείξω πόσο ασφαλές είναι το αυτοκίνητο» καθώς είναι κατασκευασμένη από ανθρακόνημα και θεωρείτε πιο ανθεκτική από ότι ο χάλυβας που χρησιμοποιούν τα περισσότερα «κοινά» αυτοκίνητα. Παραμένει να δούμε αν η ιδιοκτήτρια θα παραγγείλει ένα νέο μοντέλο 720S ή θα επιλέξει κάποιο άλλο supercar.

Δείτε ακόμα: Ποια νέα μοντέλα ετοιμάζει η Alfa Romeo

Στο βίντεο που έχει τραβήξει κάτοχος μίας Lamborghini Huracan μπορείτε να δείτε στο 17:03 την κατεστραμμένη McLaren 720S.

 

Get it on Google Play Download on the App Store