Αυτή η BMW X5 δεν κολλάει πουθενά! (+video)

Η πρώτη BMW X5 είναι από τα πιο σημαντικά αυτοκίνητα για την βαυαρική εταιρία, αλλά και το πιο σπορ SUV της κατηγορίας όταν παρουσιάστηκε. Ωστόσο, οι εκτός δρόμου δυνατότητες δεν συγκαταλέγονται στα ατού του. Κάτι που αποφάσισε να αλλάξει μια παρέα από την Ρωσία.

Δείτε ακόμα: Πρεμιέρα για τη νέα BMW X5 (+video)

Η συγκεκριμένη Χ5 -που μοιάζει λες και ξεπήδησε από κάποια κινηματογραφική αίθουσα την ώρα που παιζόταν το Mad Max– περίμενε καρτερικά την σειρά της για την πρέσα, σε μια εταιρία ανακύκλωσης. Μια μέρα ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μαζί με τους φίλους του, είδαν στο πρώτο SUV της BMW την προοπτική για το απόλυτο off-road όχημα. To μόνο που χρειάστηκαν για να υλοποιήσουν το όραμά τους, ήταν ένα σιδεροπρίονο, μια βαριοπούλα και οξυγονοκόλληση.

Οι κολώνες και η οροφή αφαιρέθηκαν, τη θέση των οποίων πήρε ένα roll bar. Τα φτερά επίσης κόπηκαν προκειμένου να χωρέσουν οι νέοι τροχοί και τα θηριώδη εκτός δρόμου ελαστικά, ενώ μπήκαν και αποστάτες στις πλήμνες για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους οι τροχοί (και για να τονιστεί το κτηνώδες της εμφάνισης). Επίσης τοποθετήθηκαν προστατευτικές ποδιές κάτω από τον κινητήρα και τα διαφορικά.

Διαβάστε επίσης: Τραγικός οδηγός BMW X5 «εξολοθρεύει» φορτηγό! (+video)

Μηχανικά δεν εντοπίζονται αλλαγές, καθότι κάτω από το καπό ο ατμοσφαιρικός V8 των 4.4 λίτρων εξακολουθεί να αποδίδει 286 ίππους και να στέλνει την κίνηση τους τέσσερις τροχούς, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 5 σχέσεων.

Get it on Google Play Download on the App Store