Αυτό το όχημα της VW το γνωρίζετε;

Μπορεί η VW να είναι γνωστή για τα άπειρα μοντέλα της ανά την υφήλιο, αλλά οι δραστηριότητες του ομίλου είναι πολύπλευρες και μια εξ αυτών είναι η δημιουργία του φορτηγού Constellation, το οποίο προορίζετε για τις αγορές της Νοτίου Αμερικής.

Για την ακρίβεια το συγκεκριμένο θηρίο κατασκευάζεται από το παράρτημα της VW στη Βραζιλία, τη Volkswagen Caminhões e Ônibus (θυγατρική της MAN ) από το 2005 και τώρα παρουσιάζεται η νέα του γενιά.

Δείτε ακόμη: Επανεμφάνιση του νέου pickup VW Tarok

Κύρια συστατικά επιτυχίας σύμφωνα με την VW είναι η εντυπωσιακή και πρωτότυπη σχεδίαση, σε συνδυασμό με την καλαίσθητη καμπίνα και τους ισχυρούς κινητήρες, χαρακτηριστικά που εκτιμούν και επιθυμούν πλέον οι επαγγελματίες από τα φορτηγά τους. Το σασί που χρησιμοποιεί το Constellation έχει χρησιμοποιηθεί κατά κόρον από στρατιωτικά οχήματα, κάτι που αποδεικνύει την αντοχή του σε σκληρή χρήση, ειδικότερα στους κακοτράχαλους δρόμους της Νότιας Αμερικής.

Διαβάστε επίσης: Σε συνεργασία με την Ford το νέο VW Amarok

Ο εμπρόσθιος άξονας είναι κατασκευασμένος από ανθεκτικά υλικά για να μπορεί να ανταπεξέρχεται σε κάθε είδους εμπόδιο, ενώ η ανάρτηση παρέχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος που αγγίζει τα 36 εκατοστά. Οι πετρελαιοκινητήρες της MAN που κινούν το Constellation έχουν ισχύ μεταξύ 190 έως 420 ίππων και ροπή που φτάνει έως τα 1.850 Nm, συνεργάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων έως 16 ταχυτήτων, με κίνηση 6×4 και με δυνατότητα κλειδώματος του πίσω διαφορικού με το πάτημα ενός κουμπιού από το ταμπλό.

Get it on Google Play Download on the App Store