Δεν βλέπει από το χιόνι και οδηγεί στην εθνική!

Ασυνείδητος οδηγός πιάστηκε επ᾽αυτοφόρω να οδηγεί το Hyundai Santa Fe του στην εθνική οδό με το παρμπρίζ του γεμάτο χιόνι. Μετά από λίγη ώρα αποφάσισε να το καθαρίσει εν κινήσει!

Όχι, ότι διαβάζετε στις παραπάνω γραμμές δεν αφορούν κάποια κασκαντερικά κόλπα σε κάποια ταινία του Χόλυγουντ, αλλά είναι πραγματικά γεγονός το οποίο συνέβη στην πόλη του Καναδά, στο Τορόντο. Έτερος χρήστης του δρόμου, τράβηξε τις φωτογραφίες ντοκουμέντο αυτού του ομολογουμένως ακατανόητου συμβάντος.

Δείτε ακόμη: Κόντρες στα χιόνια μεταξύ πολυτελών SUV (+video)

Πως συνέβη αυτό; Γιατί πολύ απλά ο οδηγός δεν ακολούθησε το βασικό κανόνα, που πρέπει να εφαρμόζουμε όταν βρίσκουμε το αυτοκίνητο μας χιονισμένο: Απομακρύνουμε το χιόνι από όλο το αμάξωμα κι όχι μόνο από τα παράθυρα και το παρμπρίζ. Κάτι που ο κύριος στις φωτογραφίες δεν έκανε, με αποτέλεσμα σε ένα φρενάρισμα, το χιόνι που ήταν στην οροφή να του καλύψει το παρμπρίζ. Όμως η βλακεία είναι ανίκητη, μιας κι ο οδηγός αποφάσισε να συνεχίσει να οδηγεί αντί να σταματήσει στη ΛΕΑ, ώστε να καθαρίσει το παρμπρίζ με ασφάλεια.

Διαβάστε επίσης: Συμβουλές ασφαλούς οδήγησης στο χιόνι

Τουναντίον διατηρώντας την ταχύτητά του, έβγαλε το αριστερό χέρι από το παράθυρο και με μια τύπου σκούπα άρχισε να καθαρίζει. Όμως δεν τα κατάφερε και έκανε το εξής: Σταμάτησε στη μέση ακριβώς της εθνικής οδού ώστε να απομακρύνει το χιόνι! Ας ελπίσουμε να έβαλε μυαλό και να κάνει ολοκληρωμένο το καθαρισμό του αυτοκινήτου του την επόμενη φορά! Που δεν το νομίζουμε!

Get it on Google Play Download on the App Store