Διαρροή: Αυτή είναι η νέα BMW Z4

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και πριν από λίγες ημέρες, η παρουσίαση της νέας BMW Z4 είναι θέμα χρόνου, καθώς θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Αυγούστου και συγκεκριμένα, στο Pebble Beach Concours d’Elegance. Πλέον όμως, με αυτή τη νέα διαρροή (δεύτερη μετά από αυτήν εδώ) δεν χρειάζεται να περιμένουμε άλλο, καθώς δεν μένουν και πολλά για να δούμε, από το νέο γερμανικό ρόουντστερ. 

Δείτε ακόμη: BMW Σειρά 3: Πρώτες επίσημες εικόνες και πληροφορίες

Όπως φαίνεται λοιπόν στις πιο πάνω εικόνες, στην τρίτη της γενιά η BMW Z4 ακολουθεί πιστά τις γραμμές του πρωτότυπου μοντέλου. Το καπό είναι μακρύ, όχι όμως όσο στις προηγούμενες γενιές, ενώ η μάσκα εμπρός είναι θηριώδης. Το πίσω μέρος είναι αρκετά δυναμικό και τα φώτα του εκτείνονται έως το πλάι, ενώ υπάρχει και ενσωματωμένη αεροτομή. Όσον αφορά στην οροφή της, αυτή τη φορά θα είναι μαλακή και ηλεκτρικά αναδιπλούμενη και όχι σκληρή.

Αυτή τη φορά όμως βλέπουμε και κάποιες εικόνες από το εσωτερικό. Σε αυτές διακρίνεται ο νέος, ψηφιακός πίνακας οργάνων της BMW Z4, που για πρώτη φορά θα είναι χωρίς κυκλικά όργανα, ενώ βλέπουμε νέο τιμόνι και νέα κονσόλα με θέση για ασύρματη φόρτιση κινητού.

Διαβάστε επίσης: Σλάλομ με καλά και φθαρμένα λάστιχα (+video)

Η εμπορική καριέρα του γερμανικού ρόουντστερ θα ξεκινήσει με την M40i την οποία εξάλλου βλέπουμε και στις πιο πάνω εικόνες, η οποία κάτω από το μακρύ καπό της θα έχει τον 3.0 λτ. 6κύλινδρο τούρμπο βενζινοκινητήρα των 380 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store