Δημοπρασία ΟΔΔΥ με BMW 325 από 250 ευρώ!

Την Τρίτη 23-04-2019 και ώρα 10.00 π.μ., θα διεξαχθεί στο Τελωνείο Κομοτηνής, προφορική πλειοδοτική Δημοπρασία για να πουληθούν το καθένα χωριστά, τα παρακάτω επιβατικά και φορτηγά αυτοκίνητα για κυκλοφορία, Οχήματα Τέλους Κύκλου Ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) και οχήματα για διάλυση, με τιμή εκκίνησης αυτή που αναφέρεται στη διακήρυξη.

Η επίσκεψη των αυτοκινήτων επιτρέπεται για πέντε (5) εργάσιμες ημέρες πριν από την
δημοπρασία, δηλαδή από 16-04-2019 έως και 22-04-2019, εκτός Σαββάτου και Κυριακής και τις ώρες 8.30 π.μ. έως 13.30 μ.μ. Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες για τα οχήματα προς κυκλοφορία είναι 300 €, για τα οχήματα προς διάλυση και Ο.Τ.Κ.Ζ. είναι 100 €, για τις μοτοσικλέτες και τα μοτοποδήλατα για κυκλοφορία είναι 100€ και για τα δίκυκλα για διάλυση είναι 50€. Οι συμμετέχοντες στις δημοπρασίες υποχρεούνται να έχουν μαζί τους την Αστυνομική τους Ταυτότητα, να γνωρίζουν και να δηλώνουν στην Επιτροπή Δημοπρασιών τον Α.Φ.Μ, αρμόδια Δ.Ο.Υ., Διεύθυνση, Τηλέφωνο, ιδιότητα κλπ.

Δείτε ακόμα: Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο: Ποιες παγίδες να αποφύγετε

Οι εκπρόσωποι νομικών προσώπων πρέπει να έχουν μαζί τους τα απαιτούμενα κατά περίπτωση νομικού προσώπου δικαιολογητικά καθώς και οι εξουσιοδοτημένοι αντιπρόσωποι να έχουν όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα της εντολής. Μετά το πέρας της πλειοδοσίας του κάθε οχήματος, ο τελευταίος πλειοδότης καλείται να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει το 20% της τιμής κατακύρωσης (προκαταβολή) στο Ταμείο του Τελωνείου Κομοτηνής. Το υπόλοιπο 80% του τιμήματος εάν διακανονιστεί τοις μετρητοίς θα καταβάλλεται ως εξής : α) για ποσό μέχρι 300€ με μετρητά, β) για ποσό άνω των 300 € με Τραπεζική Επιταγή, σε διαταγή του Τελωνείου Κομοτηνής.

Τα δημοπρατούμενα αυτοκίνητα, είναι μεταχειρισμένα με ζημιές, φθορές και ελλείψεις
και χρειάζονται επισκευή πριν να τεθούν σε κυκλοφορία. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να τα εξετάζουν μαζί με τεχνικούς της επιλογής τους. Με βάση τους νέους όρους πώλησης (άρθρο 22), αιτήσεις για αναστροφές-ακυρώσεις αγοροπωλησιών δεν γίνονται δεκτές εξαιρουμένων των περιπτώσεων που με βεβαίωση της αρμόδιας Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών προκύπτει ότι το όχημα δεν δύναται να κυκλοφορήσει. Πολλά από τα στοιχεία των αυτοκινήτων, όπως έτος κατασκευής, κυβισμός, τύπος κλπ, ελήφθησαν από τις εξωτερικές ενδείξεις τους, για την καλύτερη ενημέρωση των αγοραστών.

Διαβάστε επίσης:  Τι κάνω αν αντί για πετρέλαιο βάλω βενζίνη;

Αφού τελειώσαμε με τα γραφειοκρατικά, μπορείτε να αναζητήσετε την ευκαιρία της αρεσκείας σας εδώ. Εμείς ξεχωρίσαμε την ντίζελ BMW 325 td του 1992 με αρχική τιμή τα 250 ευρώ, το Opel Zafira του 1999 στα 800 ευρώ, την Alfa Romeo 156 του 1998 στα 400 ευρώ, την Skoda Octavia του 2002 στα 1.200 ευρώ και την Mercedes ML55 AMG του 2001 στις 4.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store