Ετοιμάζει νέο ηλεκτρικό ID η VW

Στις 19 Νοεμβρίου η VW θα αποκαλύψει το νέο της ηλεκτρικό πρωτότυπο ID, ακριβώς μια μέρα πριν την πρεμιέρα της έκθεσης «Building an Electric Future».

Το νέο μοντέλο θα είναι υπό τη μορφή πρωτότυπου, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να συνοδεύονται από μια φωτογραφία του concept, ID Vizzion που παρουσιάστηκε πέρυσι.

Δείτε ακόμα: Έτσι θα μοιάζει το νέο VW Golf GTI

Η Volkswagen στην εν λόγω έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο «Petersen Automotive», θα παρουσιάσει εκτενώς την πλατφόρμα MEB και πως αυτή σχεδιάστηκε, τονίζοντας το πόσο ευέλικτη είναι, καθώς και το γεγονός πως η συγκεκριμένη επιτρέπει την κατασκευή πολλών διαφορετικών μοντέλων. Η VW θα παρουσιάσει παράλληλα τέσσερα πρωτότυπα ID μοντέλα, τα οποία είτε θα βρίσκονται στο χώρο της έκθεσης, είτε ψηφιακά, επιτρέποντας έτσι στους επισκέπτες να έχουν μια ολοκληρωμένη άποψη για τα νέα φουτουριστικά μοντέλα της μάρκας. Μάλιστα, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα δίνεται επιπλέον η δυνατότητα να γνωρίσουν το τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό των ID concept, αλλά και το πώς θα είναι η οδήγηση στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Οδεύει για Σλοβακία το νέο εργοστάσιο της VW;

Σύμφωνα με τον κ. Klaus Bischoff, Εκτελεστικός Διευθυντής του κέντρου σχεδιασμού της Volkswagen, «Η συγκεκριμένη έκθεση ρίχνει μια ματιά πίσω από τη σκηνή, αποκαλύπτοντας όλο το παρασκήνιο της νέας ηλεκτρικής και αυτόνομης κινητικότητας. Παρουσιάζει τις διαφορετικές προοπτικές, από την σκοπιά του σχεδιαστή, του κατασκευαστή, αλλά και του τελικού καταναλωτή». Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από την παγκόσμια πρεμιέρα του νεότερου μέλους της οικογένειας ID».

Get it on Google Play Download on the App Store