Ετοιμάζει supercar η Volvo;

Σύμφωνοι… Η Volvo δεν είναι μία εταιρεία η οποία έχει αφήσει το στίγμα της στην αυτοκίνηση για τις σπορ κατασκευές της, καθώς έγινε περισσότερο γνωστή για τις καινοτομίες της και την ασφάλεια των αυτοκινήτων της. Κατά καιρούς είχε κάποιες σπορ εξάρσεις αλλά… μέχρι εκεί.

Δείτε ακόμη: Οι επιδόσεις του Volvo XC40 στις δοκιμές πρόσκρουσης (+video)

Πλέον όμως φαίνεται πως θέλει να αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα και μετά την Polestar Engineered η οποία προς το παρόν τα πηγαίνει πολύ καλά, φήμες τη θέλουν να ετοιμάζει το δικό της supercar. Και όπως είναι λογικό, οι φήμες αυτές δεν πέφτουν στο κενό, καθώς υπάρχουν πάντοτε οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές για να παίξουν με την φαντασία τους και φυσικά με την περιέργειά μας.

Αυτή τη φορά λοιπόν, στην πιο πάνω εικόνα βλέπουμε το ψηφιακά επεξεργασμένο σχέδιο του Rain Risk, ο οποίος υιοθετώντας αισθητικά στοιχεία από το Polestar Engineered S60, μας δείχνει πως ο ίδιος φαντάζεται το φημολογούμενο μοντέλο. Η αλήθεια βέβαια είναι πως μοιάζει αρκετά με Audi R8 με κάποια στοιχεία Volvo επάνω του.

Διαβάστε επίσης: 30 χρόνια από το θρυλικό Volvo 440

Φυσικά με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ένα τέτοιο αυτοκίνητο είναι σχεδόν απίθανο να οδηγηθεί στην παραγωγή. Παρόλα αυτά, με τις εταιρείες αυτοκινήτου ποτέ δεν ξέρεις, οπότε δεν αποκλείεται να δούμε σε καμιά πενταετία την Volvo να παράγει το δικό της supercar…

Get it on Google Play Download on the App Store