Ετοιμάζεται έκδοση πίστας για την Toyota Supra

Αυτό άφησε να εννοηθεί με δηλώσεις του ο αρχιμηχανικός της Toyota, Tetsuya Tada, ο οποίος ξεκαθάρισε παράλληλα ότι όποια «πολιτική» μελλοντική έκδοση της Supra κατασκευαστεί, δεν θα έχει χειροκίνητο κιβώτιο.

Ο κ. Tada έχει δώσει άπειρες συνεντεύξεις, όπου όλες περιλαμβάνουν μια κοινή ερώτηση: Θα υπάρξει δυνατότερη έκδοση της Supra; Ο ίδιος απαντάει λακωνικά, λέγοντας: «Όσο περισσότερο δουλεύουμε πάνω στο αυτοκίνητο, διαπιστώνουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά πάνω του και για αυτό θα συνεχίσουμε να το εξελίσσουμε κάθε χρόνο».

Δείτε ακόμη: H Toyota πατεντάρισε αντικλεπτικό δακρυγόνο!

Όμως ανέφερε ότι δεν αποκλείεται να δούμε και μια έκδοση πίστας, στο άμεσο μέλλον. Μάλιστα ο Tada αναφέρθηκε στο παράδειγμα της ειδικής έκδοσης GRMN για την GT86, (μόνο για την αγορά της Ιαπωνίας) για την οποία σε μια μόνο μέρα είχαν 3.000 παραγγελίες. Κάτι που τους γεμίζει αισιοδοξία και σκέφτονται να δημιουργήσουν μια τέτοια ειδική έκδοση με προσανατολισμό πίστας για τη θρυλική Supra.

Διαβάστε επίσης: Νέο Toyota RAV4: Τιμές και εκδόσεις

Όμως σε αυτό που ήταν κατηγορηματικός ήταν στην ύπαρξη χειροκίνητου κιβωτίου στα μελλοντικά σπορ μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας. «Οι σπορ αυτόματες εκδόσεις που θα δείτε στο μέλλον από την Toyota θα είναι πολύ διαφορετικές από τις αντίστοιχες του σήμερα, αλλά και πολύ διαφορετικές από ότι μπορεί να έχει στο μυαλό του ο υποψήφιος πελάτης μας, μιας και υπάρχει τρομερή εξέλιξη στον τομέα της μετάδοσης», ανέφερε ο Tada.

Όλα ανοιχτά τα ενδεχόμενα λοιπόν για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον για την νέα Toyota Supra!

Get it on Google Play Download on the App Store