Ετοιμάζεται το νέο Isuzu D-Max (+video)

Η Isuzu ξεκινάει να δίνει στο κοινό της λίγα, λίγα, τα στοιχεία για τη νέα γενιά του D-Max το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί εντός του 2020.

Σήμερα η Isuzu Ταϊλάνδης δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο συνοδεύεται από μια αντίστροφη μέτρηση 7 ημερών, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 11 Οκτωβρίου.

Δείτε ακόμα: Εντυπωσιακό Isuzu D-Max Artic Trucks Safir για λίγους

Το D-Max είναι ένα σημαντικό μοντέλο για την Isuzu όπου και μέχρι πρότινος, η εταιρεία δεν είχε ανακοινώσει τίποτε για το νέο της μοντέλο. Ωστόσο στο βίντεο αποκαλύπτεται ένα μεγάλο μέρος του εμπρόσθιου τμήματος. Εκεί ξεχωρίζει η μεγάλη εξάγωνη γρίλια, αλλά κι ο δυναμικός εμπρός προφυλακτήρας, όπως επίσης κι οι προβολείς LED με το όμορφο σχήμα τους. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα είναι κι αυτά τεχνολογίας LED κάνοντας άνετα ορατό το D-Max στους οδηγούς που θα ακολουθούν το μυώδες pick up μοντέλο. Επιπρόσθετα η Isuzu μας δίνει μικρές γεύσεις από το εσωτερικό του D-Max, το οποίο φαίνεται να είναι ποιοτικότερο και περισσότερο τεχνολογικά προηγμένο από αυτό του απερχόμενου μοντέλου.

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το ακριβότερο Isuzu D-Max (+video)

Το Isuzu D-Max αναμένεται να υιοθετεί όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, συμπεριλαμβανομένου του αυτόνομου φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, καθώς και νέες τεχνολογίες όπως Apple CarPlay, Android Auto, αλλά κι ένα ψηφιακό ταχύμετρο. Στο κομμάτι των κινητήρων τώρα, στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να είναι διαθέσιμος ο κινητήρας πετρελαίου, χωρητικότητας 1.9 λίτρων με ισχύ 163 ίππων και 360 Nm ροπής, όπου και θα συνεργάζεται είτε με χειροκίνητο, είτε με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων, με την κίνηση σαφέστατα να μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς!

Get it on Google Play Download on the App Store