Έτσι θα είναι η νέα BMW X6

Πριν λίγες ημέρες η BMW παρουσίασε τη νέα γενιά της X5, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα εδώ και όπως αντιλαμβάνεστε πολλοί είναι αυτοί που στα… φώτα της βλέπουν την επερχόμενη BMW X6. Έτσι, μετά την παρουσίαση της ψηφιακά επεξεργασμένης εικόνας της μελλοντικής X5 M, έχουμε την εμφάνιση των πρώτων ψηφιακά επεξεργασμένων εικόνων της μελλοντικής X6

Δείτε ακόμη: Οι πρώτοι σκόρερ του αυτοκινητικού Μουντιάλ!

Οι φωτογραφίες, οι οποίες πρέπει να τονίσουμε είναι εξαιρετικής ευκρίνειας και σε κάνουν να νομίζεις πως πρόκειται για το κανονικό μοντέλο όπως μπορείτε να δείτε και πιο πάνω, είναι δημιούργημα του ανεξάρτητου σχεδιαστή Aksyonov Nikita. Ο τελευταίος δανείστηκε πολλά στοιχεία από τη νέα BMW X5 προκειμένου να καταλήξει στις εικόνες που μας παρουσίασε.

Αυτό που έχει κάνει είναι να αλλάξει τη μάσκα της X6 και να της δώσει μια πιο σύγχρονη εικόνα, πιστή σε αυτή της X5, ενώ έδωσε και την απαιτούμενη για BMW X6 κλίση στην οροφή. Φυσικά η νέα BMW X6 δεν είναι ένα αυτοκίνητο που θα δούμε άμεσα, καθώς έχει μόλις τέσσερα χρόνια στην πλάτη της και απέχει τουλάχιστον έναν χρόνο από την ανανέωσή της.

Διαβάστε επίσης: Video: Αυτόνομη οδήγηση Mercedes E-Class στην Ελλάδα

Όπως είναι φυσικό θα βασίζεται στο νέο πάτωμα CLAR της BMW, το οποίο αποτελεί και τη βάση για τη νέα BMW X5, θα είναι μεγαλύτερη ελαφρώς σε διαστάσεις από το μοντέλο που θα αντικαταστήσει και φυσικά θα δανείζεται τα μοτέρ της X5. Περισσότερα φυσικά θα έχουμε στο μέλλον, σχετικά με τη νέα BMW X6, καθώς θα πλησιάζουμε στην παρουσίασή της. Πάντως αυτές οι πρώτες, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες μας δίνουν μια καλή γεύση από το τι μας περιμένει.

Get it on Google Play Download on the App Store